Beszámoló

Jó választás volt


bojero (2) beszámolója (9729 megtekintés)
szerkesztés alatt

Értékelés: 0*

Földrajzi elhelyezkedés, szállás: Peninsula Hotel 4*, Agia Pelagia, Görögország, Görög-szigetek, Kréta

Téma: Jó választás volt!

Utazás időpontja: 2011.07.16 - 2011.07.23



Csodálatos hetet töltöttünk a szállodában, ahol a személyzet mindent megtesz annak érdekében, hogy a vendég jól érezze magát. A szobák tiszták és tágasak, a kilátás pazar, az étel- és italkínálat igen változatos. Különösen jól esett, hogy a hivatalos étkezési időkön kívül is gondoskodnak a vendégek ellátásáról (késő esti vacsora, korai reggeli, hideg csomag a kirándulóknak).

Utolsó nap ugyan 11-ig el kell hagyni a szobát, de a délutáni/esti indulásig még a tengert élvezni kívánó vendégek számára, külön erre a célra fenntartott szobákban biztosítanak zuhanyozási, átöltözési lehetőséget.

Különösen kisgyerekes családoknak, intimitásra vágyó pároknak ajánlanám a szállodát, s mindenkinek, aki többre becsüli a természet szépségét, mint a giccsárusoktól hemzsegő, zajos sétálóutcákat, bulizó helyeket és kocsmákat.

Persze szórakozási lehetőség itt is van, a szállodában minden este kis partikat rendeznek, de ezek főleg a gyerekeknek és a már kialakult pár- és baráti kapcsolatban élőknek kedvez.

Egy apró negatívumot azért hagytam a végére: A honlapon ígért két homokos strand nem létezik. Az egyik köves-aprókavicsos, a másik betonozott sima parttal rendelkezik. Persze így is csodálatos a víz, kristálytiszta, kellemesen símogató...


Hozzászólások a beszámolóhoz


Még nincs hozzászólás. Legyél Te az első, aki véleményt mond!

Keresés
   ok

Részletes keresés


keresés


Felhasználó kereső
Felhasználó név:
Név:
E-mail cím:
Hova utazott:


keresés


Utazás kereső
   ok

Ennyiért utaznék
   ok

max összeg/fő





© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak