Rodosz, Kolymbia: Irene Palace 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 157198
Indulás dátuma:2024.06.29. (Szo)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  425 305 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  438 064 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 2022-ben részlegesen felújított, összesen 247 szobával rendelkező szálloda kb. 25 km-reRodosz repülőterétől, Kolymbia településen, közvetlenül a homokos-aprókavicsostengerparton helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését 24 órás recepció, lobby, lift, minibolt, pénzváltás, szabadtéri medence, jakuzzi, vízicsúszdák, orvosi ügyelet, mosoda, főétterem, bárok szolgálják. A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról wellness/spa szolgáltatások: fodrászat gondoskodik.
A sportok szerelmeseit minigolf, teniszpálya, asztali tenisz, biliárd, kosárlabda, röplabda, darts, gokart, vízilabda és különböző vízisportolási lehetőségek a tengerparton várják. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a közös helyiségekben.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedence, vízicsúszdák, játszótér, mini klub, gyerek diszkó, tini klub biztosítja. Előzetes kérésre gyermekfelügyelet (térítés ellenében), babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben animációs programok, este szórakoztató műsorok gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.


Ellátás
All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközben snack ételeket, délutáni teát és kávét, gyermekeknek fagylaltot, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítés mentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítés ellenében lehetséges. A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, külső medence, medence bár, központi étterem, snack bár, napernyő ( medencénél ), napozóterasz, napágy ( medencénél ), wi-fi,

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
orvosi ügyelet, pénzváltó, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
animációs műsorok, kosárlabda, biliárd, darts, esti showműsorok, minigolf, asztalitenisz, teniszpálya világítás, röplabda, vízilabda, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
jakuzzi, wellness / spa központ,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak