Magnesia, Afissos: Kalifteri Apartmanáz, 2 fős apartman, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 193101
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Afissos

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Kala Neraból a tengerpart mentén elindulva nem egészen 8 km után megérkezünk Afissos falu elejére és megpillantjuk első strandját, a Kalifterit. Közvetlenül a strand fölött, egy enyhe domboldalon épült és ugyan ezt a nevet kapta a Kalifteri ház. Egyedi fekvésének köszönhetően minden szobájából lélegzetelállító kilátás nyílik a tengerre. Afissos pici falvához további két strand, a Lagoudi és az Abovos, valamint egy búvárközpont is tartozik. Kiváló tavernák és éttermek, pékség, szupermarket, néhány bár és szuvenír bolt működik a faluban, ahová 10-15 perces sétával juthatnak el. Nyüzsgő éjszakai éltre azonban itt ne számítsanak. Minden nyugodt, hagyományosan bájos. A Kalifteri kiválóan felszerelt ház, 2-3 ágyas stúdiókkal és 3-4 ágyas apartmanokkal, melyet egy szimpatikus házaspár vezet. Biztosan állítjuk, hogy azon ritka házakról van szó, ahonnan valóban zavartalan kilátás nyílik a nyílt tengerre.Volos városa 25 km-re helyezkedik el - ide helyi buszjárattal is eljuthatnak.

Saját kategória:
***

Hivatalos kategória:
***

Kapacitás:
8 stúdió és apartman

Strand:

Az aranyló, homokos-kavicsos Kalifteri strand a ház előtt terül el, elég átkelni az úton. A part fokozatosan mélyülő, napozóágyak és napernyők bérelhetők. Vízisportok gazdag kínálata és beach bárok is rendelkezésre állnak.



Szobák:
a földszinten recepció, minden szoba az első és a második emeleten van ízlésesen berendezett és tágas 2-3 ágyas stúdiók és külön hálószobás apartmanok 3-4 fő részére minden ágy astúdiókban normál ágy, az apartmanokban a3. és 4. ágy szófa ingyeneslégkondicionálás LCD TV jól felszerelt konyhasarok hűtőszekrény kenyérpirító vízforraló kávéfőző étkezőasztal székekkel fürdőszoba/WC ingyenes WiFi kerti bútorral felszerelt erkély kilátással atengerre parkoló és grill akertben.

Ellátás:
önellátás

Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Magnesia. Budapest - Magnesia: kb. 1200 km

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda asszisztenciája.

Kötelező felárak:
foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felül

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3000 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 550 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 720 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás és más szolgáltatás a helyszínen fizetendő euróban.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autóbuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 547 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak