Kréta, Piscopiano: Asterias Village Hotel 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199443
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Piscopiano

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az Asterias Village Resort Hersonissos kedvelt üdülőterületén fekszik, a festői szépségű, tradicionális Koutouloufari és Piskopiano falu között. A hotel Heraklion repülőtértől 25 km-re található. Naponta háromszor ingyenes transzfer buszjárat közlekedik Hersonissos központjába. Fekvésének köszönhetően gyönyörű kilátás nyílik Hersonissos egész kikötőjére és a krétai tengerre.

ELHELYEZÉS

A 12.000 m2-es területen elhelyezkedő Asterias Village Hotel 10 épületből áll. A hotel 32 stúdióval és 57 apartmannal rendelkezik, melyből 12 szoba (maisonette room) a hagyományos krétai építészeti stílusban épült.

A szobák mindegyike fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel/rádióval, egyénileg szabályozható légkondicionálóval (térítés ellenében), ingyenes WIFI elérhetőséggel, széffel (térítés ellenében) felszerelt és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Ezen felül minden szobához teljesen felszerelt konyhasarok tartozik, beleértve egy vízforralót, kenyérpirítót szagelszívót és mini hűtőszekrényt. Babaágy igény szerint kérhető. Studio Room: A szobák alapterülete 25 m2. Kényelmes franciaággyal vagy két különálló ággyal kialakított, legfeljebb 3 fő elszállásolására alkalmas szobák. Maisonette Room: A 40 m2-es szobák a második emeleten, a tetőtérben találhatóak. Minden szobához franciaágy tartozik illetve még egy egyszemélyes ágy, ami a közös szobában található, amely tartalmaz egy teljesen felszerelt konyhát és étkezőasztalt. Apartment: A szoba 35 m2-es és maximum 4 fő befogadására alkalmas.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással, reggelivel és félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható. A vendégek kényelmét az Oliva a`la carte étterem és a medence melletti, bár biztosítja, ahonnan csodaszép kilátás nyílik a krétai tengerre. Az Oliva a`la carte étterem finom, kiváló minőségű krétai, görög, mediterrán és nemzetközi ételeket kínál 17:30 és 24:00 között. Napközben a medence melletti bár 08:00-10:30 között áll a vendégek rendelkezésére egy finom svédasztalos reggelire, illetve 11:00-18:00 között snackek fogyaszthatók ugyanitt. Alkoholos italok, koktélok, üdítőitalok 08:00 - 02:00 között térítés ellenében fogyaszthatók.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A kültéri- gyerekmedence és szabadtéri jakuzzi napozó terasszal kitűnő pihenési lehetőséget biztosít a vendégeknek. A medence melletti napozóágyak és napernyők ingyenesek. A szálloda wellness részlegében számos masszázs, kozmetikai kezelés vehető igénybe térítés ellenében. Az aktív nyaralók a hotel számos szabadidős létesítményét élvezhetik, beleértve a kerékpárkölcsönzést, a biliárdot, a dartsot, a golfpályát (3 km-en belül). A fent említett szolgáltatások közül néhány csak térítés ellenében vehető igénybe. A gyermekeket mini klub és játszótér várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, ingyenes WIFI elérhetőség, posta, könyvtár, mini market, parkolás, orvosi ellátás, valutaváltó, autó- és kerékpárkölcsönzés, mosoda, ruhatisztítás bővítik a szolgáltatások körét.

A szálláshely honlapja: http://www.asteriasvillage.gr/





Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak