Kréta, Gournes: Erato Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 201750
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  299 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  299 900 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gournes

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A hotel a heraklioni repülőteréről kb. 14 km-re, Kokkini Hanitól 2 km-re, Gournes központjában fekszik. Kréta nemzetközi kiállítási központja kb. 500 méterre helyezkedik el, a közelben pedig számos étterem, bár és taverna található. Busszal Hersonissos, Agios Nikolaos, valamint Herkalion városaiba is eljuthatunk. A homokos tengerpart kb. 800 méterre fekszik.

ELHELYEZÉS
31 szobája egy főépületben, és az onnan 50 méterre fekvő melléképületben található. A szobák légkondicionálóval, szatellit Tv-vel, széffel (2 euró/nap díj ellenében), minihűtővel, telefonnal, rádióval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy verandával felszereltek. Babaágyat 6 euró/nap díj ellenében biztosít a hotel.

Double room: 2021-ben teljesen felújított, főépületi szoba, egy franciaággyal vagy két különálló ággyal

Junior suite: 36-44 m2 alapterületű, melléképületi szoba. Hálószobából és nappali+étkezőből áll, mely utóbbiban kihúzható pótágy található. A konyhasarok elektromos főzőlappal, hűtővel, filteres kávéfőzővel, vízforralóval, edényekkel felszerelt. A WIFI díjmentesen elérhető. A medence és az étkezések az Erato Hotel főépületében vehető igénybe.
ÉTEL ÉS ITAL
Félpanziós ellátás büféjellegű reggelivel és vacsorával, italok nélkül. 2021-ben felújított étterme mellett egy bár is a vendégek rendelkezésére áll.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Medence díjmentes napernyőkkel és napágyakkal, tetőtéri kert, asztalitenisz, valamint darts szolgálja az ideérkezők kikapcsolódását. Alkalmanként görög estet, élőzenés BBQ sütést, medence melletti vagy tetőtéri táncos esetet tartanak (külön díj ellenében). Kb. 1100 méterre vízi sportok vehetőek igénybe, úgy mint búvár leckék, vízisí, parasailing, szörf, jetski, banán.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Tv szoba, pénzváltás, elsősegély, mosoda, autó- és kerékpárbérlés bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI a közös helyiségekben díjmentesen elérhető. A tengerparton a napernyők és napágyak térítés ellenében használhatóak.

A szálloda címe: Gournes Pediados, Heraklion, Crete, 71500

A szálloda weboldala: https://www.shotels.gr/accommodation/hotel-erato/

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak