Kréta, Malia: Ammos Beach Resort 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223331
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Malia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
Az elegáns, modern szálloda kb. 27 km-re található Heraklion repülőterétől, Heraklion központjától kb. 25 km-re, Malia városától kb. 2 km-re fekszik, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton. A vízben helyenként kövek, sziklák előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk. Az szállodában központi étterem, bárok (központi bár, snack bár, medence bár - térítés ellenében vehető igénybe) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, napozóterasz, kültéri zuhanyzó található. A napágyak, napernyők és a medencénél és a tengerparton is térítésmentesen állnak rendelkezésre. A strandtörölközők letét ellenében vehetők igénybe. Térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: internet sarok, csomagszoba, televízió sarok, 24 órás recepciós szolgálat. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: orvosi ellátás, mosodai szolgáltatás, szobaszervíz.A gyönyörű környezetben fekvő színvonalas szállodát a kikapcsolódást kereső vendégeinknek ajánljuk.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodapolitika alapján a hotel csak felnőtt vendégeket fogad!



Ellátás
Ultra all inclusive ellátás, mely 07:30-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, korai kontinentális reggeli (előzetes igény esetén). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztásai térítés ellenében állnak rendelkezésre. A szállodában speciális menü, étrend igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.




Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, Csomagmegőrző, Központi étterem, Snack bár, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napágy (tengerparton), Napágy (medencénél), Tv sarok, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Strandtörölköző, Orvosi ügyelet, Internet kávézó,


Szórakozás
Vízi sportok a tengerparton,


Wellness
SPA központ,


Gyermekeknek


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Ultra all inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak