Kréta, Hersonissos: Golden Beach 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225775
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 25 km-re található Heraklion repülőterétől, Hersonissos nyüzsgő központja kb. 500 m-re fekszik. A homokos tengerpart kb. 50 méterre található a hoteltől, melytől egy út választja el. A vízben helyenként kövek, sziklák előfordulhatnak, ezért fürdőcipő viselését javasoljuk. A szállodában központi étterem és bárok (lounge bár, tengerparti bár és étterem) várja a vendégeket. A szállodában tetőtéri szabadtéri medence található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igények, azonban a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörölköző letét ellenében igényelhető. Wireless internetezési lehetőség a közös helyiségekben térítésmentesen állnak rendelkezésre. További térítésmentesen igénybe vehető szolgáltatások: televízió sarok, 24 órás recepciós szolgáltatás. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: szuvenír bolt, mini market, orvosi ellátás.

A központ közelsége miatt a szállodát elsősorban fiataloknak, valamint a nyüzsgést kedvelő utasainknak ajánljuk. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással. Saját besorolás: 3*Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.



Ellátás
Félpanzió: a szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)

All inclusive ellátás, mely 07:30-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délutáni tea, kávé és sütemény. A szállodában lehetőség van korai kontinentális reggelire, azonban előfoglalás szükséges. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók (Az italok kb. 10:00 órától fogyaszthatók). (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.




Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Tengerparti bár, Központi étterem, Napernyő (medencénél), Napágy (medencénél), Tv sarok, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Strandtörölköző, Orvosi ügyelet, Üzletek, Napernyő (tengerparton), Napágy (tengerparton),


Szórakozás
Biliárd, Asztalitenisz, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness



Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak