Korfu, Sidari: Gela Apartman, 3 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226807
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Sidari

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Korfu
Elutazás Korfura charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.

2-7. nap: Korfu
Reggeli után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.

8. nap: Korfu-Budapest
Reggeli transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Általános információk: utazás Budapest-Korfu és Korfu-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az utazásszervező által bérelt helyeken. A repülőút alatt fedélzeti ellátás (szendvics, üdítőital) térítés ellenében van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő). Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC"), transzfer (különböző díjszabás), 1% sztornóbiztosítás és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

2018. január 1-től a görög kormány idegenforgalmi adót vezetett be az üdülőhelyeken az alábbiak szerint (helyszínen fizetendő). Stúdiók, apartmanok kategória besorolásától függően: 0,25 EUR - 1,00 EUR / szoba / nap.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

2020 Menetrend (tájékoztató jellegű)
Szeptember 02-es indulásig:
Budapest 10:10 - Korfu 12:50
Korfu 14:20 - Budapest 16:15 (Ezen a szakaszon a repülőgép leszáll Zakynthoson, ahol a haza utazók felszállnak. Ez kb.: 50 percet vesz igénybe.)
7O 5044/45

Szeptember 09-esindulsoktól kezdődően:
Budapest 12:20 - Korfu 15:00 W6 2445
Korfu 09:40 - Budapest 10:15 W6 2446

Az időpontok helyi időkben értendők!

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Korfu várostól 39 km-re, a sziget északi partján fekvő Sidari, a sziget egyik leglátogatottabb üdülőhelye. Népszerűsége elsősorban a csodálatos homokos tengerpartjának (lassan mélyül, családoknak ezért ideális) és természeti szépségeinek köszönhető. Hangulatos főutcáján egymást érik az üzletek, éttermek és szórakozóhelyek. Agondos, családi vezetésű, rendkívül népszerű Gela apartmanház, Sidari mozgalmas központjának a közelében, egy kis folyó mellett található, a homokos strandtól hetven méterre, a híres Canal d`Amour szomszédságában. A közelben romantikus öblök, több strand, éttermek, bár, több üzlet, autó-, motor és kerékpárkölcsönző is található. A menetrend szerinti buszjárat megállója a ház közelében található. Az apartmanház folyóparti fekvése miatt javasolt szúnyogriasztó szereket beszerzése (környezete növényekben dús).

Szobák: Minden stúdió (1-3 fős) egy hálószobás, praktikusan berendezett, a szobákat természetes világos színű fabútorzat jellemzi, konyhasarokkal (benne: hűtővel,vízforralóval), fürdőszoba zuhanyzóval és tv-vel felszerelt. Minden apartman(3-5 fős) praktikusan berendezett, két hálószobával, étkezővel és konyhasarokkal (benne: hűtővel, vízforralóval) fürdőszoba zuhanyzóval és tv-vel felszerelt. Minden szobához erkély vagy terasz tartozik, kertre vagy oldaltengeri kilátással. Az apartmanoknál az 5. fő és a stúdióknál a 3. főelhelyezése pótágyon történik. Felár ellenében légkondicionálás a helyszínen igényelhető.

Szolgáltatások: recepció, medencebár, takarítás (hetente 1x),ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-,valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), internetezési lehetőség (WiFicsak a recepció környékén van, változó jelerősséggel) térítés ellenében.

Sport és szórakozás: szépen gondozott dús növényzetű árnyékos kert,medence, leválasztott gyermekmedence (a medence 9-19 óra között használható),napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekjátszótér. A közeli strandon vízisport-lehetőségek széles választéka. Sidari központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Étkezés: önellátás. Az üdülőhelyen több étterem, taverna található vagy főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Felár ellenében egy közeli szállodában (Marias Beach Hotel, kb.50 méter), félpanzió (bővített kontinentális reggeli, büfé vacsora) foglalható.

Gyermekkedvezmény: az árlista szerint.



Szolgáltatások: játszótér,parkoló,csomagszoba,hűtő/minihűtő,fürdőszoba,konyha/konyhasarok,légkondicionáló,műholdas tv

Sport és szórakozás: medence,gyermekmedence,napozóterasz,nyugágyak és napernyők


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak