Rhodos, Reni Koskinou: Hotel Virginia Family Resort 4*, all inclusive, kassai indulással

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 241164
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Kassa
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Reni Koskinou

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
A Virginia Family Resort mára két fivér több éves törekvésének és befektetéseinek eredménye. A szálloda háromcsillagos besorolással és 68 szobával kezdte működését, majd folyamatosan gyarapodott, mire egy stílusos, négycsillagos üdülőközpont lett belőle 268 különböző típusú szobával, beleértve a külön hálószobás családi szobákat és saját medencés lakosztályokat is. Reni Koskinou-Kalithea részen található, csupán 150 m-re a Kalami strandtól és 3 km a híres Kalithea Springs forrástól. A főváros 6 km-re míg a nyüzsgő Faliraki kb. 10 km távolságban fekszik.

Saját kategória:
****

Hivatalos kategória:
****

Kapacitás:
268szoba

Strand:
150 m-re a Kalami vegyes homokos-kavicsos strand; napernyők és napozóágyak felár ellenében

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
hall recepcióval 3 bár3 étterem(főétterem, görög és haltaverna - show, cooking, hetente 2x barbecuesnack bár 2 édesvizű úszómedenceingyenes napernyőkkel és napozóágyakkal gyermekmedence csúszdávalkölyökklub 4-12 éves gyerekeknekpoggyászmegőrző 2 lift ingyenes WiFia szálloda egész területénmodern fitness kisbolt SPA és masszázs felár ellenében ruhatisztítás felár ellenében animációs műsorok strandröplabda parkoló

Szobák:
felújított standardszobák 2-3 fő részére(franciaágy + normálágy) a főépületben telefon ingyenes légkondicionálás TV ingyenes WiFiés széf kisebb hűtőszekrény fürdőszoba, WC hajszárító kávé vagy tea elkészítési lehetősége a szobán kerti bútorral felszerelt erkély vagy terasz babaágy ingyenesen lekérhető.További lekérhető szoba típusok:standard stúdió 2-4 fő részére (konyhasarokfordulhat elő a szobában, 4 normál ágy) tolóajtóval elzárható családi szoba3-4 fő részéremedencére néző kilátással(franciaágy + 2 normál ágy) külön hálószobás családi szoba 4 fő részére suite saját medencével 2-4 fő részére kertre néző kilátással (franciaágy a hálószobában és nappali)

Ellátás:
all inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben helyi alkoholmentes üdítőitalok,víz pohárban, filteres kávé, csapolt sör és bor 10:00-22:30 között helyiszeszes italok 18:00-22:00 óra között 11:00-16:00 óra között könnyű falatok a snack bárban az AI szolgáltatások 10:00-22:30 között vehetők igénybe. Az ételek és italok felsorolása, az étkezések időpontja és helyszíne a megérkezés napján részletezve a recepción; a szálloda nem biztosít ebéd-csomagokat

www:
www.virginiahotel.gr

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: pozsonyi vagy kassai indulás esetén54 900 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 19 900 Ft/fő üdülőhelyi díj:3 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
pozsonyi repülőtéri transzfer Budapest-Tatabánya-Győr városokból (14 900 Ft/fő/oda-vissza) útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak