Kréta, Hersonissos: Pela Maria Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 242090
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  355 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  355 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A szálloda Hersonissos üdülőhely központi részén található, kb. 27 km-re a repülőtértől, kb. 100 méterre a homokos tengerparttól. Tömegközlekedéssel könnyen elérhető Heraklion központja és Knossos városa (kb. 35 km). A szálloda kizárólag 16 éves kor felett fogad vendégeket

ELHELYEZÉS
A 118 szobával rendelkező szálloda szobái egyénileg szabályozható légkondicionálóval (térítés ellenében), szatellit Tv-vel, telefonnal, hűtővel, WIFI-vel, bérelhető széffel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, erkéllyel vagy terasszal felszereltek. Vasaló és vízforraló letét ellenében kérhető. Double Standard szobái 2 fő részére, míg Triple Standard szobái 3 fő részére foglalhatók.

ÉTEL ÉS ITAL
Reggelivel, félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül), vagy all inclusive ellátással foglalható. Utóbbi büfé jellegű reggelit, ebédet, vacsorát, valamint a helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyasztását tartalmazza. Főétterme mellett két bár és egy a`la carte étterem szolgálja a vendégek kényelmét.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében külső medence található, napozó terasszal. Spa szolgáltatások külön díj ellenében vehetők igénybe a 200 méterre lévő testvérszállodában (masszázs, szauna, gőzfürdő, jakuzzi). A közelben elérhető szolgáltatások: üzletek, bárok, éttermek, golf pálya 5 km-re, vízi park 400 méterre. A tengerparton térítés ellenében vízi sportolási lehetőségek adottak.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Recepció, orvosi ügyelet, üzletek, internetsarok bővíti a szolgáltatások körét. A WIFI ingyen elérhető a szálloda teljes területén.A napágyak és a napernyők a medencénél ingyenesen, a tengerparton azonban térítés ellenében állnak a vendégek rendelkezésére.

A szálloda weboldala: www.pelamariahotel.com

A szálloda címe: El. Venizelou 177, Limenas Chersonisou 700 14, Görögország

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak