Kréta, Gouves: Club Lyda Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 242842
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  326 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  326 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gouves

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A szálloda Heraklion repülőterétől 14 km-re, Gouves külvárosában fekszik. A közelben számos étterem, bár, taverna és ajándékbolt található. Helyi buszokkal könnyen megközelíthető Hersonissos, Stalis vagy Malia városa. Az épülettől tíz perc sétára (kb. 1 km) két homokos tengerpartot is találhatunk, melyek közül a Gouves Sandy partszakasz ideálisabb lehet kisgyermekes családoknak. A hotel és a tengerpart között ingyenes ingajárat közlekedik.

ELHELYEZÉS
A hotelnek összesen 140 szobája van, melyek mindegyike légkondicionálóval (7 euró/nap díj ellenében), Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel (2 euró/nap), mini hűtővel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Külön kérésre ingyenesen etetőszéket és babaágyat is biztosítanak. Vízforraló a recepción kérhető.

Double Pool View or Garden View: 30 m2 alapterületű, medencére vagy kertre néző szoba.
Family 2 Bedrooms: 40 m2-es, medencére vagy kertre nőző családi szoba, mely két külön hálóval, egy fürdőszobával és erkéllyel van kialakítva.

Family Maisonette Style: 40 m2 alapterületű, kétszintes családi szoba. A földszinten háló és fürdőszoba, míg az emeleten újabb háló és erkély található, ahonnan tájra néző kilátás nyílik.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható, ami magában foglalja a büféjellegű reggelit (07:30-09:30), ebédet (12:30-14:30) és vacsorát (19:00-21:00). Az all inclusive ellátás tartalmazza az ouzót, rakit, brandyt, vörös- és fehérbort, sört, üdítőket, vizet, kávét és teát. A frissen facsart gyümölcsleveket, a koktélokat, import alkoholos italokat, pezsgőt, márkás jégkrémeket azonban extra díj ellenében lehet fogyasztani. Napközben snack ételek, sütemény, keksz illetve jégkrém kérhető. A medence melletti bár 11:00-19:00 óráig tart nyitva. A lobbi bárban 22:30 után már csak térítés ellenében kérhetőek az italok.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kertjében három kültéri medence és két gyerekmedence van. Aerobik, vízi gimnasztika, reggeli torna, vízilabda, darts, táncverseny, karaoke, nappali és esti szórakoztató programok várják a vendégeket. A jakuzzit, gőzkabint, biliárdot, valamint a vízi sportokat felárért lehet igénybe venni. A gyermekeket játszótér, 4-12 éves kor között pedig különböző programokkal mini klub várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Orvosi ügyelet, parkoló, Tv szoba, autóbérlés, mini market bővíti a szolgáltatások körét. A közösségi terekben ingyenes WIFI működik. A medencék melletti napágyak és napernyők ingyenesen vehetőek igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak. A strandtörülközők 5 euró letét ellenében kölcsönözhetőek.

A szálloda címe: KATO GOUVES 70014

A szálloda weboldala: https://www.chc.gr/our-hotels-greece/heraklion/club-lyda.aspx

Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak