Kréta, Stalis: Litsa & Efi Apartmanház, 3 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 243633
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalis

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.

2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.

8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Általános információk: utazás Budapest-Heraklion és Heraklion-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az utazásszervező által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő).

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak, transzfer (különböző díjszabás), 1% sztornóbiztosítást és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás(különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéveskor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermekrészvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn különülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Minimális utaslétszám: 126 fő.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kint tartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

2018. január 1-től a görög kormány idegenforgalmi adót vezetett be az üdülőhelyeken az alábbiak szerint (helyszínen fizetendő). Stúdiók, apartmanok kategória besorolásától függően: 0,25 EUR - 1,00 EUR / szoba / nap.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Tervezett menetrend:

Budapest 05:05 - Heraklion 08:20
Heraklion 09:10 - Budapest 10:35

Az időpontok helyi időkben értendők! A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Stalis, a fővárostól 30 km-re, keletre található vidám, közkedvelt üdülőhely, festői környezetben fekszik. A hamisítatlan görög hangulatú mozgalmas nyaralóhelyen, sok bevásárlási és szórakozási lehetőség található, végtelenül hosszú sétálóutcával. A családias hangulatú több, épületblokkból álló, régebbi építésű Litsa & Efi apartmanház, Stalison, a városközponttól távolabb, a mozgalmas főutcától és a tengertől 450 méternyire, kialakításra váró (szomszédos telkek) üdülővárosi környezetben található, a legközelebbi homokos strand 650 méternyire a Kikkos Hotel kertjén keresztül érhető el (szabadon átjárható), a lassan mélyülő homokos városközponti strand kb.10 perc sétányira (750 m). Az apartmanház előtt menetrend szerint közlekedő busz megállója található ahonnan akár egyénileg is eljuthatunk a környező helyekre (Heraklion, Hersonissos vagy Ag. Nikolaos). Az apartmanház előtti autóút forgalma zavaró lehet.

Szobák: minden stúdió egy hálószobás, egyszerűen berendezett, konyhasarokkal (benne: hűtővel) és fürdőszobával (zuhanyzó) felszerelt. Minden apartman (3-4 fős) kétszobás (hálószoba és nappali), konyhasarokkal (benne: hűtővel) fürdőszobával felszerelt. A stúdióknál a 3. fő elhelyezése pótágyon történik. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető (kb. EUR8 per nap), Tv és széf bérelhető (kb. EUR15 per hét/db).

Szolgáltatások: recepció, bár, medencebár, takarítás (hetente 1x), ágynemű biztosított, törülközőcsere (heti két alkalommal), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), internetezési lehetőség (Wi-Fi csak a recepció környékén van, változó jelerősséggel, térítés ellenében). A házban nincs lift.

Sport és szórakozás: medence, a medence körüli napozóteraszon nyugágyak és napernyők térítésmenetes használhatók. Stalis központjában éttermek bárok, egyéb vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található, a tengerparton vízisport lehetőségek. A legközelebbi csúszdapark, a Star Beach 5 km-re, a tengeri élővilágot bemutató Cretaquarium pedig 8 km távolságnyira található.

Étkezés: Önellátás, főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Vásárlási lehetőségek, éttermek és bárok Stalis főutcáján nagy választékban (kb. 450 méter).

Gyermekkedvezmény: két felnőtt és egy gyermek elhelyezése esetén, pótágyon az árlista szerint. Két év alatti gyermekek részére az apartmanház bébiágyat tud biztosítani térítés ellenében (kb. EUR15 per hét).



Szolgáltatások: recepció,bár,takarítás,ágynemű- és törülközőcsere,medencebár,áram-, hideg- és melegvíz-szolgáltatás,parkoló,wifi,hűtő/minihűtő,fürdőszoba,konyha/konyhasarok

Sport és szórakozás: medence,nyugágyak és napernyők


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak