Korfu, Moraitika: Apollo Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 243675
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Moraitika

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Messonghi településen a tengerparttól csupán 50 méterre helyezkedik el a kiváló minőségű hotel. Több 2 szintes épületből áll, melyek a gondozott, régi olajfákkal tűzdelt kertben szétszórva találhatók meg, egy igazi hangulatos görög minifalut létrehozva. A repülőtér 20 km-re, a település központja pedig kb. 350 méterre található. Közelében hangulatos tavernákat találunk.

Szolgáltatások
Kertjében 3 medence (1 családi gyerekrésszel, 1 szórakoztató, 1 csak felnőtt medence), minigolf és röplabdapálya kapott helyet. A medencék körül a napágyak és ernyők ingyenesen, a tengerparton pedig térítés ellenében vehetők igénybe. Strandtörülköző deposit ellenében kérhető. Napközbeni és esti animációs programokat szervez a hotel, a gyerekeket pedig kölyök klub várja. Ingyenes WIFI a hotel területén. A helyi ételeket és italokat 2 étterem (1 büfé főétterem és 1 a?la carte étterem) és 3 bár (medence bár, blue bár és disco bár kizárólag felnőtteknek) biztosítja. Az edzőterem 16 év felett vehető igénybe és ingyenes. Térítés ellenében a SPA központ is igénybe vehető, ahol szauna, gőzfürdő, változatos masszázsok és kezelések közül válogathatnak.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható, standard szobáiban, telefon, sat-tévé, légkondicionáló, minibár (érkezéskor 1 üveg víz bekészítéssel, egyéb bekészítés térítés ellenében vehető igénybe), balkon/terasz, hajszárító szolgálja a vendégek kényelmét. Széf térítés ellenében kérhető. 2 felnőtt és 2 gyerek részére egylégteres családi szobák foglalhatók, melyek felszereltségükben megegyeznek a standard szobákkal, de nagyobb alapterületűek. 2 fő normál ágyon 2 fő pedig szófán kerül elhelyezésre. Mozgássérültek részére speciális szoba foglalása előzetes visszaigazolás alapján lehetséges.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. Az étkezésekhez helyi italok. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé tea fogyasztása a medence bárban 10:00 és 23:00 között. Napközben snackek, szendvicsek, fagylalt, sütemények, tészták, gyümölcsök, souvlaki a meghatározott időpontokban. Fogyasztás az a?la carte étteremben és a disco bárban helyszíni fizetés ellenében lehetséges.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak