Kréta, Gouves: Gouves Waterpark Holiday Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 286170
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gouves

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A 2020-ban részlegesen felújított, összesen 391 szobával rendelkező szálloda kb. 17 km-re Heraklion repülőterétől, Gouves településen, kb. 300 m-re a homokos-aprókavicsos tengerparttól helyezkedik el.

A vendégek kellemes időtöltését 24 órás recepció, csomagszoba, lift, lobby, minibolt, szabadtéri medencék, aquapark, orvosi ügyelet, mosoda, központi étterem, á la carte éttermek (görög, ázsiai - előzetes foglalás szükséges), többféle bár (lobby, medence, tengerparti, bor) szolgálja.
A pihenésre, feltöltődésre vágyó utasokról wellness/spa szolgáltatások: masszázs, kozmetikai kezelések, manikűr, pedikűr, szauna, gőzfürdő, jakuzzi gondoskodik. A sportok szerelmeseit asztali tenisz, minifoci, strandröplabda, biliárd, darts, teniszpálya, fitneszterem, valamint a tengerparton különböző vízisportolási lehetőségek várják az utasokat. WiFi internetkapcsolat térítésmentesen elérhető a szálloda területén.
A napozóágyak és a napernyők a medencénél térítésmentesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. A strandtörölközők térítésmentesen állnak rendelkezésre.
A gyermekek felhőtlen időtöltését gyermekmedencék, aquapark, szabadtéri és fedett játszótér, mini klub, animáció, gyerek diszkó. Előzetes kérésre babaágy és etetőszék igényelhető a szabad kapacitások függvényében.
A szórakozásról napközben animációs programok, este szórakoztató műsorok gondoskodnak.A szálloda egyes szolgáltatásai csak térítés ellenében vehetők igénybe.Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a csúszdák használatát a szálloda életkorhoz és/vagy testmagassághoz kötheti.

A szobák légkondicionálóval, erkéllyel, televízióval, telefonnal, széffel, WiFi internetkapcsolattal, mini hűtőszekrénnyel, minibárral, tea és kávé készítési lehetőséggel, hajszárítóval és zuhanyzóval felszerelt fürdőszobával rendelkeznek. Mozgáskorlátozottak számára kialakított szoba nem foglalható.

Ellátás
Ultra All Inclusive ellátás, mely tartalmazza a reggelit, kései reggelit, ebédet és a vacsorát büférendszerben a szálloda központi éttermében. Napközben snack ételeket, délutáni teát és kávét, valamint a helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztását térítés mentesen a szálloda által meghatározott rendszer szerint a kijelölt bárokban. Egyes import és prémium kategóriás alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása térítés ellenében lehetséges. A szálloda üzletpolitikája alapján az étkezések alkalmával megfelelő (zárt, hosszú) ruházat viselése kötelező. Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától és az időjárási körülményektől függően változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.

Térítés mentes szolgáltatások
bár, lift, külső medence, parkolás, központi étterem, napernyő ( medencénél ), napágy ( medencénél ), wireless internet ( lobbyban ),

Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
strandtörölközö, orvosi ügyelet, pénzváltó, mosoda, kerékpár bérlés, autóbérlés, üzletek, napernyő ( tengerparton ), napágy ( tengerparton ),

Szórakozás
aerobik, animációs műsorok, aquapark, strandröplabda, biliárd, boccia, darts, diszkó, esti showműsorok, focipálya, gyermek animációs programok, asztalitenisz, teniszpálya világítás, teniszpálya, vízi sportok a tengerparton,

Wellness
szépségszalon, jakuzzi, manikűr, masszázs, pedikűr, szauna, wellness / spa központ, gőzfürdő,

Gyermekeknek
rácsos kiságy, gyermekfelügyelet, etetőszék, mini klub, gyermekmedence, gyermek csúszda, minidiszkó, játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak