Rodosz, Ialyssos: Hotel Blue Horizon 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 120812
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ialyssos

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.


Ideális választás a nyaraláshoz, ugyanis ahol az ég és föld összeérni látszik, ott fekszik ez a barátságos és egyszerűen elegáns Blue Horizon 4*-os szálloda.

Csodálatos látképet biztosít a görög tájról, mellyel a végtelen kék tenger látványa tárul a vendég elé. A dús növényzet között medence található és egy ösvényes út vezet a tengerparthoz, ahol a vízi sportok széles skálájából válogathat.

Fekvése:A Blue Horizon szálloda Ialysos Beach-en, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik, Rodosz város központjától kb. 8 km-re, a rodoszi nemzetközi repülőtértől kb. 7 km-re, míg Ialysos üdülőközpontjától kb. 500 m-re. A Blue Horizon Palm Beach szálloda és a természeti környezet adottságai miatt egyaránt kiváló választás a szörf szerelmeseinek.

Szobák
A Blue Horizon szálloda 222 szobával rendelkezik, melynek mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, kis hűtőszekrénnyel, bérelhető széffel, valamint a fürdőszoba hajszárító felszerelt. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik.

Szolgáltatások
Étterem, bár, medence, fitneszterem, strandröplabda, kosárlabda, billiárd, darts, asztalitenisz, kisebb szupermarket, WiFi csatlakozási lehetőség, pénzváltó, mosoda, saját parkoló, gépjárműbérlés, ingyenes napozóágy szett a medencénél, vízi sportok a tengerparton, gyermekmedence, mini klub.Egyes szolgáltatásokat csak külön térítés ellenében vehetnek igénybe a nyaralók!

Ellátás
Félpanzió vagy all inclusive.

A weboldalon szereplő Blue Horizon szobaképei illusztrációk, csak mintaként szolgálnak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak