Kréta, Gouves: Despo Hotel 3*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 157068
Indulás dátuma:2024.06.11. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  276 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  276 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Gouves

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS:
A Despo Hotel a krétai Gouvesben található, és kényelmes szállást kínál, amely tökéletes egyéni és családi vendégek számára. A gyönyörű homokos tengerparttól kb. 600 méterre található, a vendégek könnyedén ellátogathatnak Gouves központjába, vagy pihenhetnek a szálloda gyönyörű kertjében vagy medencéjében. Ingyenes buszjárat közlekedik a helyi strandra.

ELHELYEZÉS:
A Despo Hotel összesen 73 szobával rendelkezik a főépületben. Égei-tengeri rend szerint épült, csendes családi szobák. minden szoba egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszobával, telefonnal, mini hűtőszekrénnyel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Wifi és széf térítés ellenében igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL:
A szálloda kizárólag all inclusive ellátással foglalható. Egy főétterem, egy a la carte étterem, a snack bár és a lobby bár várja a vendégeket. A reggeli kontinentális büfé jelleggel, az ebéd teljes svédasztalos és a vacsora büfé asztal jelleggel kerül felszolgálásra.

SPORT ÉS SZABADIDŐ:
Kültéri medence édesvízzel, napozóteraszok, gyermekmedence édesvízzel, gyermekjátszótér áll rendelkezésre. Biliárdozni, asztaliteniszezni, búvárkodni vagy kirándulásokat tenni is van lehetőség. Egyes szolgáltatások felár ellenében elérhetők.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:
ingyenes parkolás, ingyenes Wi-Fi a nyilvános helyiségekben (társalgó, fő bár, medencebár, medence körül), recepció társalgókkal és lobbyval, internet sarok (felár ellenében), autókölcsönzés (kérésre),
Motorkerékpár- és kerékpárkölcsönzés és taxi szolgáltatás (kérésre) áll rendelkezésre. Az étteremben gyerekszékek, a szobákban gyerekágyak kérhetők. Igénybevehető bébiszitter szolgáltatás és orvosi ügyelet. A közelben gyógyszertár és orvosi központ található. A napágyak és napernyők ingyenesen használhatók a medencénél. A személyzet angol, német és olasz nyelven beszél.



Charteres és egyéni utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák:azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást.


TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak