KIEMELTEN AJÁNLJUK! Kréta: Hersonisos Palace 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 177157
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



HERSONISSOS: a  mozgalmas nyaralás kedvelőinek ajánljuk, egy pörgős krétai nyaralás tökéletes helyszíne lehet! A település a sziget legnyüzsgőbb üdülőhelye, tele éttermekkel, bárokkal üzletekkel és szórakozási lehetőségekkel. Tengerpartján sziklás, kavicsos és homokos szakaszok váltják egymást. 

HERSONISSOS PALACE 4*+, ALL INCLUSIVE

A szálloda weboldala >>

FEKVÉS: a szálloda Hersonissos üdülőhelyen található néhány perc sétára a központtól, 25 km-re a repülőtértől, mindössze 60 méterre a homokos tengerparttól.

ELHELYEZÉS: A szálloda 150 standard szobával és négy lakosztállyal rendelkezik, két épületben. A standard szobák légkondicionálóval (térítés nélkül), fürdő szoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, telefonnal, bérelhető széffel (20 euro/hét), mini hűtővel (térítés nélkül; feltöltése lekérésre térítés ellenében), erkéllyel felszereltek.

ÉTEL ÉS ITAL: all inclusive ellátás.
- reggeli (07:30-09:30),
- ebéd (13:00-14:00),
- vacsora (18:30-21:00) helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Étterem, bárok, medence melletti bár szolgálja a vendégek kényelmét.
Őszinte szó: a görög all incluisve ellátás mennyisége és színvonala elmaradhat a Török Riviérán tapasztaltaktól, ha ezt tudomásul veszi nem fogja csalódás érni. 

SPORT ÉS SZABADIDŐ: Két külső medence, egy belső medence, teniszpálya, asztalitenisz, fitneszterem, biliárd, szauna. Néhány szolgáltatás csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ: Recepció, lobbi, WIFI térítés nélkül elérhető a közös helységekben, szobaszerviz, autókölcsönzés, üzletek, pénzváltás, két konferenciaterem, orvosi ügyelet. A napágyak és a napernyők ingyen állnak a vendégek rendelkezésére a szálloda medencéjénél, a tengerparton térítés ellenében használhatók (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap). A strandtörülközőért letétet kell fizetni (5 euro/nap/törülköző).

UTAZÁSSZERVEZŐ VÉLEMÉNYE: 4*+ 

FAKULTATÍV PROGRAMOK, TERVEZETT (minimális létszámhoz kötött az indulás:

KNOSSZOSZ ÉS HERAKLION VÁROSNÉZÉS – 1 NAPOS
Meglátogatjuk Európa első palotáját és belemerülünk a mítoszok tengerébe. A mítosz újra életre kel miután meglátogattuk a nagy Minosz Király palotáját Knosszosz városában. Ezek után idegenvezetőnk kíséretében indulunk a gyönyörű krétai fővárosba, Heraklionba.

KIRÁNDULÁS KELET-KRÉTÁN – SPINALONGA ÉS AGIOS NIKOLAOS –1 NAPOS
Az egyik legkedveltebb program során a Mirabello-öböl csendes vizein keresztül hajózunk el Spinalogna szigetéig. Ezek után tovább hajózunk a Kolokytha-öbölbe, ahol kedvünkre úszhatunk egyet a kristálytiszta vízben és elfogyaszthatjuk ebédünket. A koradélutáni órákban továbbindulunk Agios Nikolaos festői kisvárosába.

SZAMÁRIA-SZURDOK – TÚRA – 1 NAPOS
Ezt a látnivalókban bővelkedő programot leginkább a túrázás és a természet szerelmeseinek ajánljuk. Meglátogatjuk Európa legszebb és leghosszabb (18 km) szurdokát. Kréta ezen erdejében felfedezheti az egyedülálló helyi állat- és növényvilágot! Kalandtúránk a Líbiaitengernél, Agia Roumeliben ér véget.

SANTORINI – HAJÓKIRÁNDULÁS – 1 NAPOS
Egész napos mesés kirándulás a legendás „Atlantisra”. A varázslatos Santorini az összehasonlíthatatlanul szép vulkáni területével a Mediterrán szigetvilág legcsodálatosabb gyöngyszemének számít. Az egyedi látványt nyújtó, láva kőzetre épült, fehérre festett házak közül élvezhetjük a lélegzetelállítóan szép kilátást.

AQUAPARK – CSÚSZDAPARK – 1 NAPOS
Kalandozzon egyet a „víz világában”! Látogasson el Görögország egyik legnagyobb Aquaparkjába, ahol rengeteg féle csúszda, medencék és egyéb vízi játékok várják. Izgalmas és szórakoztató nap vár Önre és családjára, barátaira, fedezzék fel a parkot és próbáljanak ki minden játékot, amit csak szeretnének! A legjobb választás, ha a nyári forróságban lehűtené magát és még élménydúsabbá tenné a nyaralását! A fent említett fakultatív programok ízelítőül szolgálnak Utasaink számára, ám ezen kívül még számos szórakoztató nappali és éjszakai program szerepel kínálatunkban. A kirándulások minimum létszámhoz kötöttek. További információkért kérjük, forduljanak telepített idegenvezetőnkhöz, aki bármely kérdésben szívesen áll rendelkezésükre.

KRÉTAI EST –FÉLNAPOS
Próbálja ki a helyi ételeket, fogyasszon a temérdek borból, és élvezze közben a tradicionális görög zenét, táncot és dalokat.

JEEP SZAFARI – 1 NAPOS Egy igazi autós kalandtúra, tapasztalt vezetők segítségével felfedezheti Kréta természeti szépségeit, rejtett tájait, hegyeit, völgyeit és kristálytiszta vizű partjait. A kirándulás a vadonban, a poros jeepek, a frissítő úszás a tengerben és az egyik helyi tavernában elfogyasztott ebéd bámulatos kombinációja.

GRAMVOUSA – A KALÓZOK SZIGETE – 1 NAPOS
Lenyűgöző kirándulás a napfény és a természet szerelmeseinek, a sziget észak-nyugati csücskében a Gramvousa félszigeten át jutunk el az azonos nevű csodálatosan szép szigetre. Ellátogatunk a mesés Balos lagúnába, ahol a nyugodt tenger és aranyszínű kagylók várnak ránk. 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak