Rodosz, Kalithea: Hotel Kresten Palace 4*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 195724
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kalithea

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Kalithea üdülőhelyen található, a repülőtértől kb. 15 km-re, Rodosz városától 6 km-re egy hegyoldalon fekszik gyönyörű kilátással és saját (sziklás) partszakasszal. A hoteltől helyi busszal könnyen be lehet jutni Rodosz központjába.

ELHELYEZÉS

A szálloda összesen 285 szobával rendelkezik. A szobák mindegyike légkondicionálóval (júniustól szeptemberig), hajszárítóval, mini hűtővel, telefonnal, szatellit Tv-vel, széffel (térítés ellenében), terasszal vagy erkéllyel rendelkezik. A fürdőszobák káddal vagy zuhanyzóval és WC-vel felszereltek.A Promo Room 22 m2alapterületű, kertre néző szoba. Kényelmes egyszemélyes ággyal vagy két különálló ággyal kialakított, zuhanyzós fürdőszobával felszerelt, legfeljebb 3 fő elszállásolására alkalmas szoba. A családi szobák 4 normál ággyal rendelkeznek,35 m2alapterületűek,egy légterűek (csupán `optikai elválasztó” van bennük).

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás: reggeli (07:00-09:30) és vacsora (18:30-21:00) büfé rendszerben, italok nélkül. Teljes panziós ellátás reggelivel (07:00-09:30), ebéddel (12:00-14.00), vacsorával (18:30-21:00) és az étkezések alatt italokkal. A szállodában számos bárban fogyaszthatnak a vendégek térítés ellenében.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső felnőtt medence, egy gyerek medence, teniszpálya, mini golf, asztalitenisz, valamint a gyerekeket játszótér várja. Fitnesz központ, szauna, masszázs, nappali- és esti animációs programok szórakoztatják a szálloda vendégeit. Néhány szolgáltatás csak térítés ellenében vehető igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, üzletek, internet hozzáférés térítés ellenében vehető igénybe. A napernyők és napágyak a medencénél és a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre(2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap).

A hotel honlapja:http://www.krestenpalace.gr/en/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- teljes ellátás,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 881 utazás 351 434 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak