Korfu, Acharavi: Gelina 4*, all inclusive (közvetlenül a tengerparton)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198220
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Acharavi

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Közvetlenül a tengerpartnál lévő óriási területen, fákkal szegélyezett kertben elhelyezkedő szállodakomplexum. A település központja, boltok, bárok és éttermek kb. 300-500 m-re találhatóak a szálloda főbejáratától. A komplexum közvetlenül a tengerőarton helyezkedik el, de a méretéből adódóan a tengerpartra 50-150 métert lehet, hogy sétálni kell.

Szolgáltatások
24 órás recepció, több medence felnőttek és gyerekek részére, a medencék körül ingyenes napernyők és nyugágyak, miniklub, játszótér gyerekeknek, animáció a hét 6 napján, főétterem, a la carte étterem, beach bár. Heti 5 napon ingyenes belépés a Hydropolis Aquaparkba, ahol különböző csúszdák és medencék várják a kikapcsolódásra vágyókat. (Ételt és italt a belépő nem tartalmaz. 16 éven aluliak cask felnőtt kísérettel léphetnek be. Május 15 és szeptember 15 között tart nyitva a park.)

Elhelyezés
A Kalypso és Thetis épületekben elhylezkedő ízlésesen berendezett, 2 ágyas standard szoba, melyben SAT TV, központi légkondicionáló, hajszárító, széf (térítés ellenében), WIFI lehetőség (térítés ellenében) és telefon található. A Kalypso épületben lévő 2 ágyas stúdiók, melyek felszereltsége megyegyezik a standard szobákéval, de konyhasarokkal és erkéllyel, vagy terasszal is rendelkeznek.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. Napközben snackek több alkalommal. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok fogyasztása 10:00 és 23:00 között. Hydropolis belépő 5 napra.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak