Kréta, Agia Pelagia: Sea Side Resort & Spa 4*+, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198725
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Agia Pelagia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 22 km-re található Heraklion repülőterétől, Agia Pelagia városához közel esik, mely kb. 60 m-re helyezkedik el a tengerparttól. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (krétai, ázsiai, gourmet - előzetes foglalás szükséges) és bárok (központi bár, medence-snack bár, medence bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence és kültéri zuhanyzó található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörölközőket a szálloda letét ellenében biztosít. A szórakozásról animációs és sport programok, esti show műsorok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen vehető igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatások, pénzváltási lehetőség, orvosi ellátás, konferenciaterem használat, autóbérlési lehetőség.A szállodát elsősorban pihenni vágyó utasainknak ajánljuk.
Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.


Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 07:30-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, korai reggeli (előzetesen jelezni kell az igényt), napközben snackek. A bárokban és a főétkezéseknél helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az a`la carte étteremben való fogyasztás tartózkodásonként egy alkalommal térítésmentesen vehető igénybe, azonban előzetes foglalás szükséges. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező.



Térítés mentes szolgáltatások
Bár, Csomagmegőrző, Medence bár, Központi étterem, Snack bár, Napernyő (medencénél), Napágy (medencénél), Tv sarok, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Strandtörölköző, Konferencia terem, Orvosi ügyelet, Pénzváltó, Internet kávézó, Autóbérlés, Üzletek, Napernyő (tengerparton), Napágy (tengerparton),


Szórakozás
Biliárd, Esti showműsorok, Soft animáció, Asztalitenisz, Teniszpálya, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness
SPA központ,


Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék, Gyermekmedence,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak