Rodosz, Kolymbia: Golden Odyssey 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212178
Indulás dátuma:2024.06.25. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  348 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  348 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

FEKVÉS
A hotel Kolymbiában helyezkedik el, 1300 méterre a lenyűgöző homokos-kavicsos tengerparttól, 950 méterre a központtól, kb. 25 km-re a repülőtértől. Kolymbia központjában számos bolt, étterem található melyek 1100 méterre fekszenek a hoteltől. A szálloda ingyenes ingajáratot üzemeltet a tengerparthoz.

ELHELYEZÉS
A 25.000 m2-en elterülő, nyolc épületből álló szálloda minden szobája központi légkondicionálóval (06.15-09.15. között ingyenesen használható), telefonnal, televízióval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, hűtőszekrénnyel, térítés ellenében széffel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A superior szobák a főépületben helyezkednek el, modern bútorzattal, LCD televízióval felszereltek. A családi szobák egy légterűek, azonban egy üvegajtóval részben elválaszthatóak. A superior családi szobákban egy franciaágy és kettő vagy három egyszemélyes ágy található.

ÉTEL ÉS ITAL
All inclusive ellátással foglalható mely tartalmazza reggelit (07:00-10:00), ebédet (12:30-14:30), vacsorát (18:30-21:00). A főétkezések büféasztalos rendszerben kerülnek felszolgálásra. 10:00-23:00 óra között kávé, tea, üdítők (coca cola, fanta, stb.), helyi bor és csapolt sör fogyasztására van lehetőség. Az egyéb helyi alkoholos italok és koktélok 17:00-23:00 óra között kaphatóak. A délutáni órákban sütemények, fagylalt és light snack kínálat várja a vendégeket.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Külső medence, gyermekmedence, csúszdák, teniszpálya, asztalitenisz, boccia, biliárd (térítés ellenében), röplabda szolgálja a vendégek kikapcsolódását. Napközben és esténként különböző szórakoztató programok kerülnek megrendezésre. A gyermekeket játszótér, mini klub és mini diszkó várja.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
24 órás recepció, ingyenes WIFI elérhetőség a lobbiban, üzlet, térítés ellenében mosoda bővíti a szolgáltatások körét. A napágyak és a napernyők a medencénél ingyenesen használhatóak, míg a tengerparton külön díj ellenében kérhetőek (2 napágy + 1 napernyő kb. 8 euro/nap). A strandtörülközőért letét fizetendő.

A szálloda honlapja:www.goldenodyssey.gr

A szálláshely címe:Moscow street - Kolympia, 85103

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak