Rodosz, Reni Koskinou: Hotel Virginia Family Suites 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212454
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Reni Koskinou

Szállás / program részletes leírása





FEKVÉS

A hotel Rodosz várostól mindössze 5 km-re, Koskinou üdülőben található, rövid sétára a homokos kavicsos tengerparttól. Mind Rodosz városba mind Faliraki felé fél óránként közlekednek a buszjáratok, melyek megállója kb. 100 méterre található a szállodától. Virginia Family Suites 4* AI vendégei használhatják a Virginia Hotel 3* AI szolgáltatásait.

ELHELYEZÉS

A hotel 70 suite szobájának mindegyike, komfortos berendezéssel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, hűtővel, telefonnal felszerelt és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. Foglalható privát medencés suite szoba, mely két hálószobás és teljesen felszerelt konyhával is rendelkezik.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós ellátás esetén reggeli és vacsora italok nélkül fogyasztható. Az all inclusive ellátás keretein belül büfé rendszerben reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (18:30-21:00), illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatók. A szálloda snack bárja 10:00-16:00 között áll a vendégek rendelkezésére, ahol napközben kávé, tea, sütemény is megtalálható. A fő bárban, és a medence melletti bárban 10:00-22:30 óra között különböző söröket, borokat és üdítőket kínálnak. Ugyanitt 18:00-22:30 között fogyaszthatók ingyenesen a helyi égetett szeszes italok is. Nemzetközi italok, palackozott italok, pezsgő és frissen facsart gyümölcslé térítés ellenében kérhető. A vacsorák alkalmával megfelelő öltözet viselendő.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Három külső édesvizű medence és két gyermek medence áll a vendégek rendelkezésére. Ezen kívül strandröplabda pálya, térítés ellenében játszótér, asztalitenisz, wellness központ különböző masszázsokkal, kozmetikai és testkezelésekkel. A tengerparton számos vízi sportolási lehetőség adott, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, Tv szoba, térítés ellenében WIFI elérhetőség, bérelhető széf (18 euro/hét), autó- és biciklibérlési lehetőség, mini market és vásárlási lehetőségek. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesen vehetők igénybe. Strandtörülközőt nem biztosít a hotel.

A hotel honlapja: http://www.virginiahotel.gr/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak