Kréta, Hersonissos: Nontas Apartments, 4 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212685
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A barátságos kis szálloda Hersonissos kedvelt üdülőterületén fekszik, a heraklioni repülőtértől és kikötőtől kb. 20 km-re, a tengerparttól sétatávolságra található. Agios Nikolaos festői városa kb. 30 km. Az éjszakai életet kedvelő utasoknak ajánljuk elsősorban.

ELHELYEZÉS

Egyszerűen berendezett apartmanjainak (2-3-4 fős) mindegyike légkondicionálóval, járólapos padlózattal, felszerelt konyhasarokkal, étkező asztallal, hűtővel, széffel, Tv-vel, ingyenes WIFI elérhetőséggel, fürdőszoba/WC-vel felszerelt és medencére vagy városra néző erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A szobákat három alkalommal takarítják és két alkalommal cserélik az ágynemű huzatot, míg a törölközőket heti három alkalommal cserélik.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátással foglalható a szállás. A közelben számos étterem, egy mediterrán és görög ízeket kínáló étterem, illetve bár, taverna, és kávézó is található.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy kültéri medence és egy napozóterasz is bővíti a szolgáltatások körét. A tengerparton vízi sportolási lehetőségek adottak, melyek térítés ellenében vehető igénybe. A közelben golfpálya (kb. 4,5 km-re), vízi park (kb. 3,8 km-re), akvárium (kb. 1 km-re) és egy labirintus park (4,1 km-re) kínál szórakoztató programokat.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Recepció, ingyenes WIFI elérhetőség a medencebárnál, autóbérlés, kerekpárkölcsönző, pénzváltó, fax szolgáltatások, ingyenes parkolás, szupermarket a közelben. A napernyők és napágyak ingyenesek a medence mellett, míg a tengerparton térítés ellenében használhatók. Háziállatot nem fogad a hotel.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak