Luxushotel, igényeseknek Dél-Krétán! Ierapetra: Ostria Beach 5*, premium all incl.

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 45945
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Ierapetra

Szállás / program részletes leírása



 

OSTRIA BEACH HOTEL 5*, első osztáyú all inclusive
Videóklip a szállodáról >>

Ez a rendkívül attraktív szálloda-komplexum Iearapetrától mindössze 8 km-re, közvetlenül a hosszú homokos-kavicsos strandon épült. A strand egymás után többször elnyerte az EU Kék zászlóját a part tisztasága miatt. A luxus komplexum számtalan lehetőséget nyújt a relaxációra, de az aktív időtöltésre is, egy pici faluhoz lehetne hasonlítani, mivel 55.000 m2-es területen épült. Főépület és több pasztellszínű egy emeletes épületből áll. 2012-ben a komplexum egy új superior résszel és központi lagúnával bővült, 2015-re további újításokat, új éttermet, recepciót, üzletsort tervez a szálloda vezetősége. A legközelebbi buszmegálló a hotel előtt, kb. 200 m távolságban található.

Ierapetra Európa legdélebben fekvő városa. A történelem folyamán nagyon fontos szerepet játszott, amire a velencei erőd, a mecset és a minaret, valamint a Régészeti Múzeum kincsei emlékeztetnek. A monda szereint Napóleon is eltöltött itt egy éjszakát Egyiptomba vezető útja során. A mai Ierapetra egy modern városka, 12 000 állandó lakossal, tengerparti sétánya mentén számtalan üzlettel, étteremmel és kávézóval.

Saját kategória: *****+

Hivatalos kategória: *****

Kapacitás: 182 szoba +77 superior szoba

Strand: homokos-kavicsos strand közvetlenül a hotel előtt.

Véleményünk: Közvetlen tengerparti fekvés, színes all inclusive program, magas színvonalú szolgáltatások, finom konyha. Ideális kisgyermekes családok, de nászutasok részére is! Színvonalas luxusszálloda, saját tippünkként mindenkinek, a legigényesebb vendégeknek is ajánljuk!

Felszereltség / Sport / Szórakozás: hall recepcióval főétterem tengerparti étterem (hetente 5x üzemel, asztalfoglalás szükséges) snack étterem a medence mellett lobby bár bár amedencénél afőbejáratnál bankautomata ajándék-, és ékszerbolt TV-sarok ingyenes WiFi internet sarok (felár ellenében) fodrászat parkoló ruhatisztítás (felár ellenében) modern konferenciaterem4 medence 1 gyerekmedence napernyők és napozóágyak amedencéknél és astrandon is ingyenesen vehetők igénybe strandtörölközők (felár ellenében) 2 teniszpálya asztalitenisz minigolf strandröplabda aerobik vízipólóvízi sportok (térítés ellenében: szörf, vízisí, vízi bicikli)gyerekeknek játszótér és mini klub (4-12 éves korhatár) egész napos és esti/éjszakai szórakozás professzionális animációs csapat szervezésében (többnyire francia nyelven, mivel avendégek zöme francia) gála vacsoravagyBBQ vacsorahetente 1xlekérésre és felár ellenében masszázs.

Szobák:
- standard 2-4 ágyas szobák (egy légtér, a 3. és 4. ágy heverő)
- superior kertre néző szobák 2-4 fő részére (1 légtér, a 3. és 4. ágy heverő)
- családi szobák külön hálószobával 5 fő részére (5. pótágy gyermek részére) légkondicionálás kisebb hűtő TV telefon fürdőszoba/WC hajszárító széf (felár ellenében) balkon/terasz afőépületben és a bungalókban lévő szobák egyenrangúak.

Ellátás: első osztályú all inclusive.
- reggeli, ebéd és vacsora gazdag büférendszerben afőétteremben

~ helyi alkoholos italok és helyi alkoholmentes italok (víz, gyümölcslevek, filteres kávé, tea)

~ könnyű frissítők, sós snack, sütemények, fagylalt

~ tematikus vacsorák hetente 1x (olasz, krétai, barbeque, gálavacsora)

~ animációs műsorok, darts, íjászat, strandröplabda, vízi torna, vízipóló, minigolf, tenisz, táncórák, asztalitenisz, aerobik, vízi bicikli,

~ felár ellenében palackozott márkás borok,prémium szeszes italok, presszó kávé, palackozott víz,strandtörülközők, vízi sportok astrandon, búvárkodás, masszázs, orvosi ügyelet

~ az all inclusive szolgáltatások 10:00-23:00 óra között vehetők igénybe. Aszolgáltatások konkrét leírását, az étkezések időpontját, az ételek-italok listáját ahotelben kapják meg a megérkezés napján

 + 1 tipp: kérje ajánlatunkat törzsutas és kiscsoportos kedvezménnyel kapcsolatban (már 8 főtől)

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak