Chalkidiki, Toroni: Porto Carras Sithonia Beach 5*, all inclusive, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 225554
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Toroni

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A szálloda Sithonia-félszigetén, Marmaras-tól csupán 5 km-re, vadregényes dombok és a kristálytiszta tengervíz között található, közvetlenül a tengerparton, a Porto Carras Grand Resort***** részeként. A végtelen homokos strandon, a pálmafák tövében garantált a kikapcsolódás, a pihenést a szálloda szolgáltatásai még kényelmesebbé és felejthetetlenné varázsolják.

Szolgáltatások
A luxus resortban lévő szállodában összesen 487 szoba és lakosztály található. Emellett recepció, 24 órás szobaszerviz, ingyenes strandtörölköző szerviz, két kinti medence, két benti felnőttmedence, Thalasso medence, kül- és beltéri jakuzzi, egy gyermekmedence, játszótér, felnőtt és gyermekanimáció, miniklub (4-12 év között), 24 órás business center, WIFI a szálloda egész területén (térítés ellenében), portaszolgálat, ajándékbolt, autóbérlés, kerékpárbérlés, mosoda, parkolás, fitneszterem, szauna, gőzfürdő, fodrászat, transzfer szolgáltatás, illetve egy kikötő szolgálja az utasok kényelmét. A hotel 4 bárral (köztük pool bárral) és 5 étteremmel rendelkezik - ahol görög, mediterrán és nemzetközi ételeket szolgálnak fel-, a szálloda vendégei heti 3 alkalommal - a Dine Around Program keretében - vacsorájukat a resort bármelyik éttermében elfogyaszthatják. Sportolni vágyóknak tenisz, vízicsúszdák, futball, kosárlabda, röplaba, illetve asztalitenisz áll rendelkezésre. Marmaras a hotelből csónakkal is megközelíthető. Bizonyos szolgáltatások csak térítés ellenében vehetők igénybe!

Elhelyezés
2 ágyas, pótágyazható superior szobákban (30-36 m2), melyek bérelhető széffel, légkondicionálóval, hajszárítóval, telefonnal, WIFI kapcsolattal (felár ellenében), lekérésre köntössel és papuccsal és erkéllyel felszereltek.

Ellátás
All inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autobuszjegy,
- szállás,
- All inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak