Rodosz, Faliraki: Mitsis Alila Exclusive Resort & Spa 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 195855
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



USP: Közvetlen tengerparti, kényelmesen kialakított luxusszálloda kiváló konyhával és modern wellness-részleggel.

Fekvése: Közvetlen a homokos/kavicsos strandon fekszik. Faliraki központja bárokkal, éttermekkel és üzletekkel kb. 4 km-re. Rodosz város kb. 10 km-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 60-80 perc.

Felszereltsége: A szállodában összesen 314 szoba található 8 emeleten. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, liftek, társalgó, ingyenes WIFI az egész szállodában (szélessávú térítés ellenében), főétterem, 8 tematikus a`la carte-étterem (pl.: görög, olasz, mexikói és ázsiai/sushi előzetes foglalással, továbbá ouzeri, pita-sarok, burger, palacsinta), 5 bár (pl. pezsgő- és borbár, mindkettőnél belépés csak 18 éven felüli vendégeknek), kis szupermarket és fodrászat. A kertben nagy, tengervizes úszómedence, pool- és strandbár. Napágyak és napernyők a medencénél és a strandon is ingyenesen vehetők igénybe. Törölközők kaució ellenében.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A1A/A2A: Minibár, kávé-/teafőző, légkondicionálás, széf, LCD SAT-TV, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőköpeny, papucs,fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és balkon a hegy felőli oldalon.

A1B/A2B/A3B: Tengerre néző szobák.

A2C/A3C/A4C: Tengerre néző terasszal és privát medencével rendelkező szobák.

A2G/A3G/A4G - Családi szobák: Tágasabbak, kiegészítve tolóajtóval elválasztott hálórésszel.

A2E - Junior-suitek:Tágasabbak, a nappali-részen DVD-lejátszós LCD SAT-TV, Nespresso-kávéfőző, pezsgőfürdő és napágyak a tengerre nézőteraszon.

Sport: Aerobic, darts, asztalitenisz, tenisz, strandröplabda, vízigimnasztika és kenuk. Térítés ellenében: gimnasztika, fitneszterem, biliárd,tenisz és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: A wellness-részleg szolgáltatásai térítés ellenében: fedett medence, pezsgőfürdő, masszázs, arc- és testkezelések, manikűr, pedikűr és hamam.

Gyerekek: Külön gyermekmedence (tengervizes) vízicsúszdákkal, mini-klub (4-11 éveseknek), játszótér, játszószoba, videojáték-sarok (térítés ellenében), gyerekdiszkó és gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében).

Szórakozás: Animációs programok, különböző musicalek és tematikus, zenés estek, színház és naponta élőzene az éjszakai bárban 21.00 és 23.00 óra között. Bridzsszoba.

EXTRÁK: >Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A, A1B).<

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben vagy az a`la carte-éttermekben (előzetes foglalással). Látványkonyha. A főétkezéseknél üdítők, egyes gyümölcslevek, asztali bor és csapolt sör. Frissen facsart narancslé, espresso és cappucino a reggelinél. Helyi és import alkoholos és alkoholmentes italok 10.00 és éjjel 01.00 óra között a bárokban. Kontinentális reggeli későn kelőknek 10.30 óráig. Pizza, fagylalt és gyümölcs 10.30 és 18.00 óra között a strandbárban. Snack-ételek (pl. tapas, hamburger) 12.30 és 20.30 óra között. Délutáni tea 16.00 és 19.00 óra között. Késői vacsora 00.30 óráig (külön kérésre) vagy a creperie-ben éjjel 02.00 óráig. A minibárba naponta üdítőket, sört és vizet készítenek be. A vacsoránál alkalomhoz illő viseletajánlott (férfiaknak hosszúnadrág).

Előfoglalási kedvezmény (F): 2018.12.31-ig történő foglalás esetén 20% kedvezmény a szállás díjából.

2019.02.28-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

2019.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-12 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 50% kedvezmény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak