Görögország, Stavros: Alexandros Palace apartman, 2 fős stúdió, autóbusszal (vidéki felszállással is)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 45162
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stavros

Szállás / program részletes leírása



Stavros

Pezsgő éjszakai életre és kellemes, nyugodt nyaralásra vágyik? Jöjjön velünk Stavrosra. A Chalkidiki-félsziget észak-keleti bejáratánál, Thessalonikitől 80 km-re található népszerű üdülőhelyen megtalál ehhez minden feltételt. Stavros homokos, helyenként apró kavicsos tengerpartján számtalan kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket. A part minden korosztály számára alkalmas a nyugodt fürdőzésre és felhőtlen kikapcsolódásra. Napközben számtalan szórakozási és vízi sportolási lehetőség várja a látogatókat. A pezsgő éjszakai életről éttermek, tavernák, bárok, szórakozóhelyek gondoskodnak. Görögország nevezetességeivel fakultatív kirándulások során ismerkedhetnek meg, buszos és hajós programok közül egyaránt választhatnak. Stavros ideális nyaralóhely minden korosztály számára.

 

Fekvése:
Stavros központjától kb. 500 méterre, a tengerparttól kb. 300 méterre, csendes környezetben épült apartmanház. A közelben (kb. 300 méterre) minimarket és pékség található. A parton beach-bárok, a település központjában éttermek, tavernák, bárok, kávézók, üzletek és ajándékboltok várják az idelátogató vendégeket. Az Alexandros Palace Apartmanház kb. 500 méterre található a Marianthi Apartmantól.

GPS koordináta:
N40°40’00.9”, E23°41’24.5”

Besorolás: **+

Központtól való távolság: kb.: 500 m
Tengerparttól való távolság: kb.: 300 m
Strandtól való távolság: kb.: 300 m

Elhelyezés:
2 és 3 fő elhelyezésére alkalmas egy légterű stúdiókban, amelyek mindegyike felszerelt konyhasarokkal, TV-vel, zuhanyzó/WC-vel, WiFi-vel, balkonnal vagy terasszal rendelkezik. Minden stúdió légkondicionálóval felszerelt, amely térítés ellenében vehető igénybe. A légkondicionálás irodánkban, a foglaláskor igényelhető 5 400 Ft/stúdió/hét áron. Az apartmanházban 4 fős, egy légterű családi stúdiók is foglalhatók, melyek két felnőtt mellett két gyermek elhelyezésére is alkalmasak. A földszinti szobák terasszal, az emeleti szobák balkonnal rendelkeznek. Az apartmanház kapacitása kisebb-nagyobb csoportok elhelyezését is lehetővé teszi!

Ellátás:
Önellátás. Félpanzió a helyszínen befizethető (kontinentális reggeli és menüválasztásos vacsora), melyet egy helyi tavernában biztosítanak. Igény esetén kérjük, az érkezés napján jelezzék a helyi képviselőnek.

Felszereltség:
Recepció, társalgó TV-vel, kert. Az apartmanház kertjében úszómedence és gyermekmedence található, napernyőkkel és napozóágyakkal, melyeket Vendégeink térítésmentesen használhatnak.

Tipp:
A tengerpart és a központ közelében, csendes környezetben épült úszómedencés apartmanház. Minden korosztálynak ajánljuk. Saját autóval érkező Utasaink az apartmanház előtti utcában ingyenesen tudnak parkolni.

Előnyök:
a családi stúdiókban a két felnőttel együtt utazó egy vagy két gyermek (maximum 16 éves korig) szállását ingyenesen biztosítjuk!

Hátrányok:
a településen kevés a szórakozási lehetőség.


Felszállási lehetőségek (felár nélkül): Budapest, Kecskemét, Kiskunfélegyháza, Szeged



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- utazás autóbusszal,
- szállás,
- önellátás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- fakultatív útlemondási biztosítás,
- fakultatív fix ülőhely az autóbuszon.

Helyszínen fizetendő:       
- idegeforgalmi adó
- igény esetén légkondícionáló.

 

Kedvezmények:

- gyermekkedvezmény (2+1): 3 fős stúdióban 3. ágyon érvényesíthető (2 felnőtt+1 gyermek). A felnőttek a 2 fős stúdió árát fizetik.
- családi kedvezmény (2+2): Családi stúdióban 3. és 4. ágyon érvényesíthető (2 felnőtt+2 gyermek). A felnőttek a 2 fős stúdió árát   fizetik.

 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak