Chalkidiki, Metamorfosi: Village Mare Hotel 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 124041
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Metamorfosi

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
Metamorfosi városától 2 km-re, a tengerparttól pedig csupán 100 m-re található ez a 134 szobával rendelkező komplexum, amely 1 főépületből és 8 melléképületből áll. A szállodát elsősorban gyermekes családok részére ajánljuk, mert hatalmas családi apartmanokkal és rengeteg gyermekszolgáltatással rendelkezik. Parkolás a hotel területén lehetséges.

Szolgáltatások
Recepció, étterem, bár, medence bár, 2 kültéri medence napernyőkkel és napozóágyakkal, melyek a medencénél ingyenesen, a tengerparton pedig térítés ellenében vehetők igénybe, gyermekmedence, miniklub (4-12 éves korig) és játszótér, gyermekfelügyelet (lekérésre), tévé- és játékszoba, alkalmanként görög esték élő zenével, ingyenes WIFI kapcsolat a szálloda közös helyiségeiben, mosoda, sportolási és szórakozási lehetőségek: animációs programok, strandröplabda, asztalitenisz, asztalifoci, darts, biliárd. Bizonyos szolgáltatások csak helyszíni térítés ellenében vehetők igénybe.

Elhelyezés
2 ágyas pótágyazható szobákban (21 m²), amelyek egy franciaággyal és egy kihúzható kanapéval rendelkeznek. 2-4 ágyas, kétszintes, egylégterű szobákban (maisonette, 32-36 m²), a földszinten egy emeletesággyal, az emeleten pedig egy franciaággyal. “A” típusú, 3-4 ágyas apartmanban (32-35 m²): egy franciaágyas hálószobával és egy nappalival, melyben egy kétszemélyes kihúzható kanapé, néhányukban egy konyhasarok is található. “B” típusú, 3-5 ágyas apartmanban (42-45 m²): egy franciaágyas hálószoba, egy hálófülke 2 külön ággyal és egy nappali kihúzható kanapéval, konyhasarokkal. A szobák alapfelszereltsége: légkondicionáló, tévé, telefon, mini hűtő, zuhanyzós fürdőszoba, hajszárító, ingyenes WIFI elérhetőség, valamint erkély kerti bútorokkal.

Ellátás
All inclusive: reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, napközben snack-ek, szendvicsek, délutáni kávé/tea/sütemények, bizonyos helyi alkoholos (10:00-23:00 között) és alkoholmentes italok fogyasztása (07:30-23:00 között).



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak