Rodosz, Faliraki: La Marquise 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 128139
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



Rodosz egyik legnagyobb szállodájában a múlt század kifinomult eleganciája tökéletesen ötvöződik a jelen luxusával. Kortól függetlenül első osztályú szabadidős programokkal, spa és wellness szolgáltatásokkal és hamisíthatatlan mediterrán konyhával várják a vendégeket.
Ebben a szállodában garantált a pihentető, nyugodt és egyben élénkítő kikapcsolódás!


Fekvése:
A luxusszálloda Rodosz város és Faliraki között félúton helyezkedik el, a sziget fővárosának központjától kb. 10 km, míg a nemzetközi repülőtértől kb. 15 km távolságra. Saját homokos-aprókavicsos tengerparttal rendelkezik, amely kb. 200 m-re fekszik a szálloda épületétől. Buszmegálló a hotel előtt található.

Szobák:
A szálloda összesen 386 szobával és lakosztállyal rendelkezik. A standard szobák mindegyike légkondicionált, televízióval, telefonnal, WiFi csatlakozási lehetőséggel, kis hűtőszekrénnyel, minibárral (térítés ellenében), bérelhető széffel, tea- és kávékészítéshez szükséges eszközökkel felszerelt. A fürdőszobákban hajszárító található. A szobák egy részéhez erkély vagy terasz tartozik. 2 felnőtt + 2 gyermek elhelyezése csak családi suite-ben lehetséges.

Szolgáltatások:
Éttermek, bárok, külső és belső medencék, wellness és spa szolgáltatások (szauna, masszás és különféle kezelések), szépségszalon, fitneszterem, teniszpálya, kosárlabda, asztalitenisz, minigolf, strandfoci, biliárd, vízi sport lehetőségek a tengerparton, internet kapcsolat és WiFi csatlakozási lehetőség, mosoda, autóbérlés, gyermekmedence, gyermekklub, játszótér, gyermekfelügyelet. Egyes szolgáltatások csak külön térítés ellenében vehetők igénybe!

Ellátás:
Félpanzió vagy all inclusive.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar nyelvű idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak