Kefalonia, Lourdas: Aridas Stúdiók, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 131408
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Lourdas

Szállás / program részletes leírása



Elhelyezkedés:
Ez az ajánlat utazási csomag, mely a 2018 július 1-től hatályos jogszabályok szerint anyagi védelemben részesíti!Lourdas: a sziget legzöldebb részén, az Aenos hegy lábánál fekvő néhány száz lakosú üdülőfalu. A csendes, nyugodt, elsősorban természetközeli nyaralást kedvelőknek ajánljuk. Az ófaluban (1 km-re a parttól), pontosan a falu főterén találhatunk egy XIV. századi freskókkal díszített templomot, melyet érdemes meglátogatni. Széles, homokos (helyenként aprókavicsos) öblök, csodálatos strandok, festői környezet. Néhány üzlet, kávézó, fagyizó, és főleg tavernák állnak a vendégek rendelkezésére. Autókölcsönzést ajánlunk, mert napi 1-2 buszjárat közlekedik csak a fővárosba. A szállások elhelyezkedésük révén főleg pihenésre, és kirándulások kiindulópontjaként ideálisak.Fekvés: az apartmanház közvetlenül a fehér, finomhomokos/aprókavicsos tengerparton fekszik. A kétszintes épület alsó szintje a ház tulajdonosának magánterülete. A házhoz tartozó kertben található a tulajdonos tavernája, ahol reggeli, ebéd, vacsora befizethető. Bárok, mini szupermarket gyalogosan elérhető.

Szolgáltatások:
parkoló, a közösségi tereken ingyenes WiFi, Lara hotel medencéjét használhatják vendégeink, a tulajdonostól kérhető ingyenes napágyak levihetők a partra


Szobák:
2 ágyas, pótágyazható, tágas stúdiókban, melyekhez fürdőszoba, saját terasz vagy balkon, tévé, széf, jól felszerelt konyhasarok tartozik. Minden stúdió emeleti, ahonnan csodálatos tengerre néző panoráma tárul a vendégek elé (a stúdiók elhelyezkedésétől függően eltérő mértékben!) Felár ellenében klíma kérhető.

Ellátás:
önellátás, igény esetén reggeli (kontinentális) kérhető. Vacsora is igényelhető a helyszínen, kb. 10-14 euro/alkalom.


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak