Kréta, Agia Pelagia: Chc Athina Palace Resort 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 138931
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Agia Pelagia

Szállás / program részletes leírása



USP: Barátságos légkörű szálloda egy domboldalon, fantasztikus kilátással a tengerre és egy kis öbölre. Ideális kiindulópont a sziget felfedezéséhez.

Fekvése: A szállodához tartozó, kis öböl homokos/kavicsos strandjától kb. 300 m-re fekszik (ingyenes hotelbusz; fürdőcipő viselete ajánlott). Agia Pelagia kb. 5 km-re, Heraklion kb. 15 km-re. A busztranszfer Heraklion repülőteréről kb. 30-50 perc.

Felszereltsége: A domboldalra épült, hotel- és bungalórészből álló szállodában összesen355 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval és ülőgarnitúrákkal, liftek, ingyenes internetsarok, ingyenes WIFI a szállodarészben, főétterem, a`la carte gourmet-étterem, görög taverna, főbár, butik, ékszerüzlet, kis szupermarket, 1 animációs medence, 2 relax-medence, 2 pool-bár és strandbár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Helyi besorolás: 5*.

Elhelyezés (F): A2A/A3A:A tágas szobákban kis hűtőszekrény, légkondicionálás, széf, SAT-TV rádióval, ingyenes WIFI, telefon, hajszárító, fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és balkon vagy terasz.

A1A: Egyágyas szobák.

A2B/A3B/A4B: Tengerre néző szobák.

A2C/A3C/A4C - Maisonette-szobák:Kétszintesek, 2 hálószobával rendelkeznek, kiegészítve vízforralóval és tengerre nézők.

A2D/A3D/A4D - Családi szobák:2 külön hálószobával rendelkeznek, kiegészítve vízforralóval és tengerre nézők.

A2E - Junior-suitek: Kiegészítve kávé-/teafőzővel, minibár (naponta vizet és üdítőket készítenek be), CD-/DVD-lejátszó, fürdőköpeny, papucs és strandtörölköző.

A2F - Suitek: Tágasabbak, kiegészítve ülősarokkal, egyébként hasonlók, mint a Junior-suitek.

A2G/A3G/A4G/A5G/A6G - Master-suitek: Tágasabbak, hálószoba dupla ággyal, egy kisebb hálószoba szintén dupla ággyal és 2 fürdőszoba, kiegészítve kávé-/teafőzővel, minibár (naponta vizet és üdítőket készítenek be), CD-/DVD-lejátszó, fürdőköpeny, papucs, strandtörölköző és oldalról tengerre néző balkon.

Foglalható Joker-szoba A2S is (fekvésre és felszereltségre vonatkozó utaskívánság nem érvényesíthető).

Sport: Fitneszterem, aerobic, boccia, darts, asztalitenisz, 2 teniszpálya (felszerelés ingyenesen, kivilágítás térítés ellenében), kispályás foci, röplabda, kosárlabda és vízigimnasztika. Térítés ellenében: biliárd, búvárkodás (scuba) és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Kültéri pezsgőfürdő. Térítés ellenében: kis spa-központ (kb. 250 m2, csak felnőtteknek),fedett medence (csak felnőtteknek; az elő-/utószezonban fűthető), pezsgőfürdő, szauna, gőzfürdő, masszázs, arckezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, mini-klub (4-12 éveseknek), tini-klub (13-16 éveseknek), játszótér, gyermekfelügyelet (külön kérésre, térítés ellenében) és este gyerekmenü az étteremben.

Szórakozás: Animációs programok napközben és este (hetente 6x). Diszkó.

Fontos foglalási információ: A szállodában a mozgáskorlátozott vendégek részére az akadálymentesítés nem megoldott!

All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. Kontinentális reggeli korán és későn kelőknek. Vasárnaponként reggeli pezsgővel. Vacsorázni a tartózkodás ideje alatt 1x az a`la carte-étteremben és a görög tavernában is lehet (min. 7 éjszakás tartózkodás esetén, előzetes foglalással, csak 4 év feletti vendégeknek). Snack-ételek és fagylalt 11.00 és 17.30 óra között a pool-bárokban és a strandbárban. Kávé, tea és sütemény 15.00 és 17.00 óra között. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, koktélok 10.00 és 23.00 óra között. A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (férfiaknak hosszúnadrág).

Előfoglalási kedvezmény (F): 2019.01.31-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény a szállás díjából.

2019.04.30-ig történő foglalás esetén 10% kedvezmény a szállás díjából.

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-13 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.

Családi akció (F): 2 gyermek 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak