ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ! Santorini, Kamari: Afroditi Venus 4*, reggelis ellátással, 1 átszállással Budapestről

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 139573
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kamari

Szállás / program részletes leírása



Előfoglalási kedvezményes ár!

A kedvező árú repülőjegyek hamar elfogynak, így érdemes minél előbb jelentkezni az utazásra!

Kérje ajánlatunkat más időpontra vagy más szálláshely kategóriával kapcsolatban kollégáinktól!

SANTORINI

Látta már Görögország legszebb naplementéjét? A helyiek úgy tartják, a szigeten megcsodálhatják ezt. Jöjjön velünk Santorinire és tegyen próbát!

A mesebeli szépségű, egyedülálló természeti adottságokkal rendelkező kis sziget vulkáni működés során jött létre. Ennek köszönhetően a félhold alakú sziget belső partvonala meredek, sziklás, míg külső partvonala fekete, vulkáni homokos és kavicsos strandokkal övezett. A belső partszakaszon található települések házai szorosan egymás fölé, a sziklafalba épültek. Lélegzetelállító panoráma tárul az idelátogatók elé. Végre elkészítheti saját fényképeit a már jól ismert fehér házakról és kék kupolákról. A sziget másik oldalán a nyüzsgő éjszakai élet játssza a főszerepet. Tavasztól őszig a világ minden tájáról érkeznek ide turisták, hogy megcsodálhassák a sziget különleges szépségét. A romantikus nyaralásra, nyugodt pihenésre és a szüntelen pezsgésre vágyók számára egyaránt ideális választás.

SANTORINI, KAMARI: AFRODITI VENUS BEACH & SPA****
A szálloda honlapját ide kattintva tekintheti meg>>

Fekvése
Közvetlenül a tengerparti sétány mentén, Kamari központjában épült szálloda Kedvező fekvése és színvonalas szolgáltatásai miatt népszerű. Úszómedencéjét színekben pompázó virágoskert veszi körül. Ideális hely az aktív pihenés kedvelőinek. Santorini fővárosától kb. 7,5 km-re, a repülőtértől kb. 5 km-re fekszik.

Elhelyezés
2 és 3 ágyas szobákban, valamint 2 fős Junior lakosztályokban, melyek mindegyike légkondicionálóval, fürdőszobával, műholdas TV-vel, telefonnal, hajszárítóval, széffel felszerelt. A szobák beépített balkonnal vagy terasszal rendelkeznek. A Junior lakosztályok és a szobák felszereltsége megegyezik, de a lakosztályokhoz saját, kültéri, fűthető jacuzzi tartozik.

Ellátás
reggeli, felár ellenében félpanzió.

Felszereltség
24 órás recepció, légkondicionált étterem, társalgó TV-vel, édesvizű úszómedence napernyőkkel és napozóágyakkal, gyermekmedence, fűthető úszómedence, kültéri jacuzzi a kertben, pool-bár, snack-bár, széf. Térítés ellenében török fürdő, szauna, fitnesszcentrum, fedett, fűthető jacuzzi, masszázs vehető igénybe.

 

Transzfer a helyszínen: Santorinin a taxi ára kb. 15 - 20 EUR / út. Amennyiben előre szeretné lefoglalni a transzfert, kérje ajánlatunkat!



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy athéni átszállással (menetrend szerinti járattal),
- feladható poggyász,
- kézipoggyász,
- 7 éj szállás,
- reggeli.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (490 Ft/nap/főtől)
- útlemondási biztosítás 1,3%.

Helyben fizetendő:
- transzfer,
- idegenforgalmi adó.

 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak