AKCIÓS NYÁR! Kréta, Hersonissos: Evelyn Beach Hotel 4*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 157265
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Hersonissos

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda Hersonissos településen fekszik, kb. 26 km-re Heraklion repülőterétől. Hersonissos nyüzsgő központja kb. 500 m-re található. A homokos tengerparttól kb. 50 m-re fekszik, melytől egy út választja el. A szállodában központi étterem, lobby bár és TV sarok várja a vendégeket. A szálloda közelében számos vásárlási és szórakozási lehetőség van. A napágyak és napernyők a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre.Térítés ellenáben igénybe vehető szolgáltatások: orvosi ellátás. A szállodát egyszerűbb szolgáltatásai miatt fiataloknak, a nyüzsgést kedvelő utasoknak ajánljuk.A szálloda saját medencével nem rendelkezik.Az utasok aSilvaHotel medencéjét vehetik igénybe térítés ellenében (kb. 200 m-re helyezkedik el az Evelyn Beach Hoteltől).Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.Saját besorolás: 3*


Ellátás
Félpanzió: a szálloda félpanziós ellátása magába foglalja a reggelit és a vacsorát. Az italok térítés ellenében fogyaszthatók.
All inclusive ellátás, mely 07:30-23:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, délután snackek, délutáni sütemény. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok, tea, kávé térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, frissen facsart gyümölcslé térítés ellenében fogyaszthatók. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy néhány szolgáltatás a Golden Beach szállodában érhető el.Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.




Térítés mentes szolgáltatások
Tv sarok,


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Autóbérlés, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napágy (tengerparton), Napágy (medencénél),


Szórakozás
Biliárd, Asztalitenisz, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness



Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Etetőszék,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- Félpanzió,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak