Karpathos, Pigadia: Alimounda Mare Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 158578
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Pigadia

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Karpathos-sziget fővárosánakszélén, közvetlenül a homokos strandon áll az Alimounda Mare modernluxusszálloda. Impozáns, de egyben szolid külseje ízlésesen épült bele a hagyományosfőváros stílusába. A szálloda egyik legfontosabb része az ún. "infiniti-pool" - végtelen úszómedence, mely mintha össze érne az Égei-tengerrel. A sziget legjobbhotele, ahol a vendégek első osztályú szolgáltatásokra, kiváló hangulatra, finom ételekreszámíthatnak. Mindezt nyugodt környezetben, de a hangulatosközponttól séta távolságban (kb. 10 perc). A festői központban számtalan étterem, bár, kávézó és szuvenír bolt található. A legigényesebb utasoknak is bátran ajánljuk!

Saját kategória:
*****

Hivatalos kategória:
*****

Kapacitás:
244 szoba

Strand:
homokos strand a szálloda előtt, ingyenes napernyőkkel és napozóágyakkal

Felszereltség / Sport / Szórakozás:
recepció lift lobby TV-sarok táblajátékok főétterem snack bár á la carte étterem (június közepétől aug. végéig üzemel) koktél bár bár a medence mellett konferenciaterem SPA központ: 2 jacuzzi, szauna, gőzfürdő (felár ellenében) kisbolt ingyenes WiFi a szállodaközös helységeiben internetsarok felár ellenében mosoda úszómedence elkülönített gyermekrésszel napozóterasz napernyők és napozóágyak ingyenesen(a medencénél és a strandon is) strandtörölközők (ingyenes) asztalitenisz fitness teniszpálya a hoteltől 200 m-re(ingyenes) hetente néhányalkalommalélő zene.

Szobák:
kényelmes, modern standard 2 ágyas szobák 1 pótágy lehetőségével(heverő) egy légterű junior suitek 2 fő részére 1 pótágy lehetőségével(heverő) ingyenes légkondicionálás fürdőszoba/WC LCD TV kishűtő hajszárító ingyenes széf internetes csatlakozás felár ellenében vízforraló köntösök és papucsok balkon részben, vagy közvetlen tengerre néző kilátással a standard szobákban, hegyre néző kilátással a junior suitekben ingyenes WiFi.

Ellátás:
félpanzió: amerikai reggeli és vacsora gazdag büférendszerben, italok nélkül. Hetente néhányszor tematikus vacsorák. Teljes panzió felár ellenében: amerikai büféreggeli, ebéd és vacsora gazdag büférendszerben pluszebéd és vacsora közbeningyenes italok(víz, csapolt sör, vagy bor). A szállodaa megfelelő megjelenéstvárja ela vendégeitől(uraknál hosszú nadrág vacsoraidőben).

www:
http://www.bluelagoongroup.com/Alimounda-Mare/The-Hotel

Az ár tartalmazza:
retúr charter repülőjegy frissítő a repülőgép fedélzetén szállás és ellátás a megrendeltek szerint szállodákban törülköző-, ágynemű csere és takarítás a szálloda belső rendje szerint apartmanokban/stúdiókban takarítás és tiszta ágynemű a megérkezésnél víz- és áramfogyasztás helyi képviselő magyar nyelvű szolgáltatásai.

Kötelező felárak:
repülőtéri illeték (légi biztonsági díj és handling-fee) és transzfer légkondicionált autóbusszal a repülőtérről a kiválasztott szálláshelyre és vissza: 39 400 Ft/fő 2 éven felül infant (gyermek 2 éves korig) reptéri illeték: 14 900 Ft/fő foglalási díj: 1 600 Ft/fő 2 éven felül üdülőhelyi díj: 4 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 565 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás (amennyiben feláras) a helyszínen euróban fizetendő



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak