KrétaChania, Georgioupolis: Pilot Beach Resort 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 159031
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Georgioupolis

Szállás / program részletes leírása



USP: Nagy területen elhelyezkedő, krétai stílusban épült létesítmény gyönyörű kilátással a Lefka Ori hegyláncra és a Krétai-tengerre.

Fekvése: Közvetlen a homokos strandon fekszik. Georgioupolis kb. 1 km-re. A menetrend szerinti busz megállója a szálloda előtt. A busztranszfer Chania repülőteréről kb. 50-90 perc, Heraklion repülőteréről kb. 100-160 perc.

Felszereltsége: A 450 szobás létesítmény 2 részből áll, melyeket a főút választ el, de egy privát aluljáró köt össze egymással. A közvetlen a strandnál lévő részben 13 sorbungaló, strandétterem (a`la carte; júniustól szeptemberig), melléképület bárral és édesvizű úszómedence található. A létesítmény másik része a strandfalu felett fekszik, a bungalók 3 édesvizű úszómedence körül helyezkednek el, rendelkezésre áll főépület, hall recepcióval, liftek, főétterem panorámaterasszal, Ariadne görög tematikus étterem, a`la carte-étterem (nyitva júniustól szeptemberig), lobby-bár, ingyenes WIFI, internetsarok (térítés ellenében), ékszerüzlet, fodrászat, butik és kis szupermarket. A kertben főmedence és pool-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a strandon is ingyenesen.

Helyi besorolás: De Luxe.

Elhelyezés (F): A2C/A3C: A felső területen fekvő sorbungalókban található szobákban hűtőszekrény, kávé-/teafőző, légkondicionálás, bérelhető széf (csak az A2C szobáknál, a többi szobatípusnál ingyenes), SAT-TV, telefon, ingyenes WIFI, hajszárító, fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval, WC és kert oldali balkon vagy terasz.

A2B/A3B - Beach Wing-szobák:A strand közelében fekszenek, fürdőszoba vagy zuhanyzó, fürdőköpeny és tengerre néző balkon vagy terasz.

A2D/A3D - Seafront-szobák: A strandhoz és a tengerhez legközelebb találhatók.

A1A:Kertre néző, egyágyas szobák.

A2A/A3A - Superior-szobák: A létesítmény felső részében, a kert oldalán találhatók és kissé tágasabbak. Fürdőszoba fürdőkáddal és beépített zuhanyozóval.

A2E/A3E - Superior-szobák: Medencére nézők.

B2C/B3C/B4C/B5C - Családi szobák: A létesítmény felső részében találhatók, kombinált nappali/hálószoba, 1 kis, külön hálószoba és medencére néző balkon vagy terasz.

A2F/A3F - Suitek: Elelgáns szobák, külön nappalival, pezsgőfürdős káddal és beépített zuhanyzóval és medencére néző balkonnal rendelkeznek.

Ellátás: Félpanzió vagy teljes panzió. Bőséges amerikai büféreggeli a főétteremben. Kontinentális reggeli későn kelőknek 10.00 és 11.00 óra között. Reggelizni a strandétteremben is lehet. Teljes panziós foglalás esetén a`la carte-ebéd a Gialos strandétteremben (0,5 l víz, 0,25 l bor vagy sör és üdítők ingyenesen). Büfévacsora a főétteremben. Vacsorázni az Almyra hal/sushi-étteremben is lehet (előzetes foglalással). A vacsoránál alkalomhoz illő viselet ajánlott (férfiaknak hosszúnadrág).

Sport: Fitneszterem, boccia, asztalitenisz, íjászat, foci, vízilabda és strandröplabda. Térítés ellenében: biliárd, kispályás foci, tenisz (kivilágítás is)és vízi sportok a strandon (helyi szolgáltatóknál).

Wellness: Az Oliva Spa Center-ben fedett medence (az elő- és utószezonban fűtött). Térítés ellenében: masszázs, szauna, arc- és testkezelések.

Gyerekek: Külön gyermekmedence, Aqualand gyermekmedence kis csúszdákkal és vízi játékokkal, mini-klub (4-12 éveseknek), játszótér, gyerekdiszkó és gyerek show-műsorok.Tasty Corner gyerekbüfé (3-14 éveseknek) 12.00 és 17.00 óra között pl. pizzával, tésztákkal, fagylalttal és gyümölcslevekkel.

Szórakozás: Változatos animációs programok napközben és este.

Fontos foglalási információ: A min. tartózkodás 5 éjszaka.

EXTRÁK: >

  • Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).

  • Előfoglalási kedvezmény (F): 2019.01.31-ig történő foglalás esetén 12% kedvezmény a szállás díjából.

    2019.03.31-ig történő foglalás esetén 8% kedvezmény a szállás díjából.

    Gyermekkedvezmény/Gyerekár (F): 1 gyermek (2-14 éves) 2 felnőttel egy szobában, pótágyon 100% kedvezmény a szállás díjából.<

    Családi akció (F): 2-3 gyermek 2-3 felnőttel egy szobában, pótágyon.<

    A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat!

    Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!



    Tudnivalók az árról

    Az ár tartalmazza:
    - repülőjegy,
    - transzfer,
    - szállás,
    - teljes ellátás,

    Külön fizetendő:
    - repülőtéri illeték,
    - foglalási díj,
    - baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
    - útlemondási biztosítás.
     
    Töltődik a foglalási lap


    Keresés
    8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.
    Utazási magazin


    Recommendation Engine, Recommendation System




    © Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak