Rodosz, Faliraki: Orion apartmanház

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 176575
Indulás dátuma:2024.08.06. (K)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  389 900 Ft / fő (alap ár)
Teljes ár:  389 900 Ft / fő
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Faliraki

Szállás / program részletes leírása



FIGYELEM!
A legtöbb nyári utazás - június és szeptember között - megrendelhető az egy hetestől hosszabb turnusokban is. A 10-11-12 éjszakás ajánlatok a legnépszerűbbek, ezek fogynak el általában legelőször. Kérje, ezzel kapcsolatban is Munkatársaink ajánlatát. Valamint sok utazás elérhető debreceni vagy bécsi indulással is, ezekről is szívesen adunk tájékoztatást, amennyiben érdeklődik Irodáinkban.

aFEKVÉS
A hotel a homokos-kavicsos tengerparttól 200 méterre, Faliraki központjától 50 méterre, a rodoszi repülőtértől pedig kb. 17 km-re fekszik. A szálloda mellett egy buszmegálló is van, ami a fő útvonalon Rodosz-város és Lindos között szállítja az utasokat. A közelben számos étterem, bár és üzlet található.

ELHELYEZÉS
A hotel 109 szobájának mindegyike légkondicionálóval (06.10-09.30. között ingyenesen), minihűtővel, széffel, Tv-vel, WIFI-vel, hajszárítóval, fürdőszoba/WC-vel és erkéllyel vagy terasszal felszerelt. A Superior szobák felújítottak. Lekérésre babágy igényelhető.

ÉTEL ÉS ITAL
Reggelis és félpanziós ellátással (reggeli és vacsora italok nélkül) foglalható. A főéttermen kívül a szálloda egy medence melletti bárral is rendelkezik.

SPORT ÉS SZABADIDŐ
Kültéri medence elkülönített gyermekrésszel szolgálja a vendégek kényelmét. A közelben egy vízi park kínál kikapcsolódási- és egész napos szórakozási lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

EGYÉB INFORMÁCIÓ
Széf a recepción bérelhető. A WIFI a szobákban és a közösségi terekben is ingyenesen vehető igénybe. A napágyak és napernyők a medence mellett ingyenesen használhatók, a tengerparton térítés ellenében vehetőek igénybe.

A szálláshely címe: 1 Athinagorou Street, Faliraki 851 00 Rhodes

A szálloda weboldala:https://www.orion-hotel.com/

Charteres utazási csomag részleteiCharteres utazási csomag:
Az árak tartalmazzák: a szállást a választott szobatípussal és ellátással, repülőjegyet, feladható (23 kg)- és kézipoggyászt (8 kg), repülőtéri illetéket, kerozin pótdíjat (az Utazási Feltételekben meghatározott számítás szerint), transzfert és magyar nyelvű képviseletet.

Az árak NEM tartalmazzák: azútlemondási biztosítást,BBP prémium biztosítást (950 Ft/fő/nap ártól), reptéri parkolást (12 720 Ft/ hét/autó).






TájékoztatóA leírás tájékoztató jellegű, és a szálláshelyszolgáltató hivatalos, angol nyelvű leírása alapján került lefordításra. Az esetleges eltérésekért, illetve a szálloda szolgáltatásainak változásáért Irodánk felelősséget nem vállal. További információkért javasoljuk a szállodák hivatalos weboldalának felkeresését. A hotelek fenntartják a változtatás jogát.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak