Zakynthos, Laganas: Best Western Galaxy Hotel 3*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 176597
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A szálloda Laganas üdülőhelyen található, a repülőtértől 5 km-re, a homokos tengerparttól 20 méterre helyezkedik el. A 2016-os nyári szezonra a hotelt teljesen felújítják, és megpályázzák az 5*-os kategóriába sorolást.

ELHELYEZÉS

A 120 szoba mindegyike szatellit Tv-vel, fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, széffel (20 euro/hét), mini hűtővel (feltöltése térítés ellenében), légkondicionálóval, telefonnal, valamint terasszal vagy erkéllyel felszerelt. Babaágy ingyenesen kérhető. Mozgáskorlátozottak számára kialakított helységek rendelkezésre állnak. A lakosztályok ajtóval elválasztott külön hálószobával rendelkeznek. Double Room: 20 m2, a pótágy kihúzható kanapéágy vagy emeletes ágy is lehet. Double Room Superior: 20-25 m2, lekérésre egybenyitható szoba foglalható, nem pótágyazható. Double Room Executive: 20-30 m2, nem pótágyazható. Double Room Superior Sea View: 20-25 m2, tengerre néző, nem pótágyazható. Double Room Deluxe: 20-25 m2, nem pótágyazható. Suite Superior: 45-50 m2, két hálószoba, vagy 1 háló + nappali rész. Suite Family Junior: 35-40 m2, két hálószobával, a gyermekeknek emeletes ággyal, a fürdőszobában jakuzzival. Suite Family Executive: 50-55 m2, két hálószoba, fürdőszoba káddal, külön WC zuhanyzóval. Suite Deluxe VIP: 50-60 m2, két hálószoba, vagy 1 háló + nappali rész, két fürdőszoba

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás, reggeli (08:00-10:00), ebéd (12:30-14:00), vacsora (19:00-21:00) helyi alkoholos és alkoholmentes italokkal. Napközben snack ételek, jégkrém, szendvicsek. Lobbi és medence melletti bár szolgálja a vendégek kényelmét. Az étteremben elvárt viselet a vacsoránál a hosszú nadrág.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Egy külső felnőtt medence édesvízzel, egy gyermek medence csúszdával, játszótér, asztalitenisz, biliárd. Közelben vásárlási lehetőség, bárok, éttermek. Térítés ellenében a tengerparton vízi sportok vehetőek igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, lift, internetsarok térítés ellenében, WIFI elérhetőség térítés ellenében a szobákban (kb. 3 euro/óra), autóbérlés, fodrászat. A napernyők és napágyak a medence mellett ingyen, míg a tengerparton térítés ellenében (6 euro/nap/2 napágy + 1 napernyő) állnak a vendégek rendelkezésére. A strandtörülközőt térítés ellenében (1 euro/fő/nap) kérhetik a vendégek mind a medencénél, mind pedig a tengerparton.

Figyelem! Aszálloda a becsekkoláskor 50 euro/szoba kauciót kér be az esetleges kifizetetlen számlák, illetve esetleges károkozás okán.Természetesen a kicsekkoláskor ez az összeg visszajár, amennyiben nem történt kár, és minden számla kifizetésre került.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak