Skopelos, Agnontas: Vithos Stúdiók, 2 fős stúdió, autóbusszal

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 178517
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:autóbusszal
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Agnontas

Szállás / program részletes leírása



Szállás leírása:
Agnontas halászfalucska egyik mellékutcájában épült a Vithos ház. A szó magyar jelentése `tengerfenék". A falu csupán 8 km-re fekszik Skopelos fővárosától. A kicsi, de páratlanul festői kikötőből minden este kihajóznak a halászok, hogy legyen friss hal, polip és tintahal utánpótlás a helyi, jó hírű tavernáknak. Agnontasban a fenyőfák szinte érintik a türkizkék tenger felszínét, a naplementék pedig egyedülállóak! A kiváló haltavernák mellett a faluban tengerparti bár, kávézó, motorcsónak kölcsönző, kisbolt és buszmegálló is található. A Vithos ház vendégeit 2-3 ágyas színvonalas és korszerű stúdiók, valamint a gondozott előkertben kényelmes, kerti bútorokkal felszerelt közös terasz várja a szőlőlugas és citromfák árnyékában. A Vithos házban minden vendég otthon fogja magát érezni a gondoskodó tulajdonos asszonynak köszönhetően. A kellemes, meghitt környezet, valaminta főváros és a sziget legszebb strandjainak közelsége garantálják a felejthetetlen nyaralást ezen a csodálatos helyen.

Saját kategória:
***

Hivatalos kategória:
**

Kapacitás:

9 stúdió



Strand:

kb. 150 m-re a fehér kavicsos-homokos, fenyőfákkal szegélyezett strandtól



Szobák:

nagyon stílusos 2-3-4 ágyas stúdiók az emeleten - minden szoba más színben pompázik (türkizkék, narancssárga, lila...-¦) 2-3 ágyas stúdiók és egy külön-hálószobás 4 ágyas apartman a földszinten minden ágy normál, néhány szobában franciaágy található légkondicionálás (felár ellenében) TV alapfelszereltségű konyhasarok hűtőszekrény fürdőszoba/WC ingyenes WiFi minden szoba előtt saját kertibútor szett aközös emeleti teraszon.



Ellátás:

önellátás



www:
http://skopelosweb.gr/en/studios/vythos

Program:
Magyarország - Szerbia (vagy Bulgária) - Macedónia - Volos kikötő. Budapest - Volos: kb. 1188 km. Volosból utazás menetrend szerinti komphajóval Glossa városába, Skopelos szigetére (kb. 3,5 óra). Úti okmány szükséges! Az utazás során tapasztalt gépkocsivezetők állnak rendelkezésre.

Az ár tartalmazza:
utazás légkondicionált autóbusszal szállás apartmanokban/stúdiókban választás szerint megérkezésnél takarítás és tiszta ágynemű víz- és áramfogyasztás a helyi partneriroda magyar nyelvű asszisztenciája.

Kötelező felárak:
foglalási díj: 1 100 Ft/fő 2 éven felülüdülőhelyi díj: 0,5 EUR/szoba/éj (helyszínen fizetendő)

Opcionális felárak:
útlemondási biztosítás (a részvételi díj 1,5%-a) oda-vissza helyjegy a buszon: 3000 Ft/fő baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás Colonnade CLASSIC: 565 Ft/fő/nap, Colonnade PRÉMIUM: 740 Ft/fő/nap. A fakultatív kirándulások díja, széf, légkondicionálás és más szolgáltatás a helyszínen euróban fizetendő.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- autóbuszjegy,
- szállás,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak