Rodosz, Kolymbia: Lutania Beach 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 195725
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kolymbia

Szállás / program részletes leírása



leírásFEKVÉS

A hotel Rodosz keleti partján, Kolymbia üdülőben, közvetlenül a kavicsos tengerparton található, félúton a 25 km-re fekvő Rodosz város és Lindos között. Tökéletes választás a csendes környezetet kedvelő, illetve túrázó utasok számára. Kitűnő kiindulópont a csodás Tsampika Beach és a Kolostor, illetve Lindos megtekintéséhez. Afandou golfpályája 4 km-re található.

ELHELYEZÉS

A hotel egy főépületből és két melléképületből áll, 147 szobájának mindegyike légkondicionálóval (június 15. és szeptember 15. között ingyenesen), fürdőszoba/WC-vel, hajszárítóval, szatellit Tv-vel, hűtővel, telefonnal felszerelt és erkéllyel vagy terasszal rendelkezik. A szobák többsége tengerre (sea view) vagy oldalról tengerre néző (side sea view). A standard szobák (double room) 20 m2-esek, míg a családi szobák (family room) 25 m2 alapterületűek, ahol a hálót és a nappalit tolóajtó választja el egymástól. Babaágy lekérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

All inclusive ellátás keretein belül büfé jellegű reggeli (07:00-10:00), ebéd (12:30-14:30), vacsora (18:30-21:00), illetve helyi alkoholos- és alkoholmentes italok fogyaszthatók. A szálloda snack bárja 10:00-18:00 óra között áll a vendégek rendelkezésére; délelőtt szendvicseket, jégkrémet, délután pedig süteményeket, kávét és teát szolgálnak fel. A vendégek 18:00-24:00 óráig fogyaszthatnak a szálloda snack bárjában. Nemzetközi italok, palackozott italok, üveges ásványvíz, pezsgő és frissen facsart gyümölcslé térítés ellenében kérhető. A vacsorák alkalmával megfelelő öltözet viselendő.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Külső medence és egy gyermek medence áll a vendégek rendelkezésére. Ezen kívül biliárd, masszázs, teniszpálya és asztalitenisz bővítik a szolgáltatások körét. A gyermekeket mini klub, játszótér, játékgépek és amfiteátrum várja. A tengerparton számos vízi sportolási lehetőség adott, melyek térítés ellenében vehetők igénybe. Este görög est, élőzene és diszkó szórakoztatja a vendégeket. A Kolymbia-öböl tökéletes helyszín gyalog-, és biciklitúrákhoz.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, lift, internetsarok, a recepciónál bérelhető széf, fodrászat, orvosi ügyelet, mosoda, mini market és vásárlási lehetőségek állnak rendelkezésre. A WIFI a lobbiban, valamint a snack bár és az étterem területén ingyenesen elérhető. A napernyők és napágyak a medencénél ingyenesek, míg a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe.

A hotel honlapja: http://www.lutaniabeach.gr/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak