Kréta, Anissaras: Mitsis Laguna Resort & Spa Hotel 5*, all inclusive, 11-12 nap

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 196827
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Anissaras

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A luxus szálloda kb. 22 km-re található Heraklion repülőterétől, Heraklion városától kb. 24 km-re, Hersonissos városától kb. 3 km-re, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton fekszik. A szállodában központi étterem, taverna, a`la carte étterem (ázsiai, tradicionális krétai, mexikói, olasz és halétterem - előzetes foglalás szükséges), bárok (központi bár, medence bár, tengerparti bár) várja a vendégeket. A kertben szabadtéri medencék napozóterasszal, gyermekmedencék, vízi csúszda találhatók. A medencénél és a tengerparton a napernyők és a napágyak térítésmentesen állnak rendelkezésre. A szórakozásról animációs és sport programok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen áll rendelkezésre. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: internetsarok, üzletek, orvosi ellátás, fodrász, konferenciaterem.

A rengeteg szolgáltatást nyújtó, magas színvonalú szállodát elsősorban a pihenni, kikapcsolódni vágyó családoknak ajánljuk.Fontos információk:Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy a szállodák a csúszdák használatát életkorhoz és/vagy magassághoz köthetik, valamint az őszi időszakban a csúszdák használatának időpontját a szálloda határozza meg, adott esetben korlátozhatja a működési idejüket.



Ellátás
All inclusive ellátás, mely 07:00-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, napközben snackek, tea, kávé, fagylalt (meghatározott időszakban). A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az import alkoholos és alkoholmentes italok, prémium italok és az a`la carte éttermek szolgáltatásai térítés ellenében állnak rendelkezésre, előzetes foglalás szükséges. Az étteremben speciális menü/étrend igényelhető. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés kb. 21:30 óráig vehető igénybe.)
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező.
Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással.


Térítés mentes szolgáltatások
Strandtörölköző, Mozgáskorlátozottaknak kialakított szoba, Csomagmegőrző, Medence bár, Központi étterem, Napernyő (tengerparton), Napernyő (medencénél), Napágy (tengerparton), Napágy (medencénél), Tv sarok, Vízi csúszda, Wireless (lobbyban),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
Orvosi ügyelet, Pénzváltó, Fodrászat, Autóbérlés, Üzletek,


Szórakozás
Strandröplabda, Biliárd, Számítógépes játékok, Esti showműsorok, Fitneszterem, Mini foci, Soft animáció, Asztalitenisz, Teniszpálya, Vízi sportok a tengerparton,


Wellness
Belső medence, SPA központ, Törökfürdő,


Gyermekeknek
Rácsos kiságy, Gyermekfelügyelet, Etetőszék, Miniklub, Gyermekpancsoló, Játszótér,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak