Kréta, Stalis: Iraklis Apartman 3*, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 197817
Lejárt ajánlat
Ellátás: reggeli
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalis

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Heraklion és Heraklion -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).
A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.


Csomagszállítás: a részvételi díj az Aegean járaton fejenként 1 db maximum 20 kg-os térítésmentes csomagfeladást tartalmaz, továbbá utasonként 1 db kézipoggyász (8kg, mérete: 55x40x20 cm) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Tervezett menetrend:
Budapest - Heraklion 18:15 - 21:20
Heraklion - Budapest 12:00 - 13:10
A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.



Fekvése:

Fekvése: Stalis, a fővárostól 30 km-re keletre található, vidám, közkedvelt üdülőhely, festői környezetben fekszik. A hamisítatlan görög hangulatú mozgalmas

nyaralóhelyen, sok bevásárlási és szórakozási lehetőség található, végtelenül hosszú sétálóutcával. A modern kétszintes, mindösszesen 38 szobás Iraklis

apartmanház, Stalison, a városközpont közelében (300 m) található, a lassan mélyülő homokos strandtól 450 méternyire. A közeli autóút forgalma zavaró lehet. Az apartmanháztól pár lépésnyire pékség és menetrend szerint közlekedő buszjárat megállója található.

Szobák: minden stúdió (2 fős) praktikusan berendezett. A szobákban fürdőszoba (tusoló és vécé), konyhasarok (evőeszközök, edények és tányérok, főzési

lehetőség, kávéfőző, kenyérpirító, hűtő), tv és hajszárító található. A stúdiókban a konyhasarok és az étkező a hálószobában vannak kialakítva. A szobákhoz

erkély tartozik, utcai, helyre vagy medencére néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás igényelhető és széf bérelhető. Minden apartman (3 fős)

hasonló felszereltségű, azonban tágasabbak, egy hálószobával és nappalival (konyhasarokkal) rendelkeznek.

Szolgáltatások: recepció, bár, görög taverna, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), takarítás (egyszer), internetezés (Wi-Fi térítés ellenében kb. 20

euró/hét), parkolási lehetőség a ház előtt az utcán. A házban nincs lift.

Sport és szórakozás: gondozott kert, két medence, a medencék körüli napozóteraszon nyugágyak és napernyők térítésmenetes használhatók. A központban éttermek bárok, egyéb vásárlási és szórakozási lehetőségek sokasága található, a tengerparton vízisport-lehetőségek. A legközelebbi csúszdapark, a Star Beach 3 km-re, a tengeri élővilágot bemutató Cretaquarium pedig 5 km távolságnyira található.

Étkezés: önellátás, főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Közelben szupermarket és pékség. Felár ellenében angol

reggeli foglalható.

Gyermekkedvezmény: nincs

(20170331)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,recepció,internetezési lehetőség,bár

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,medence,napozóterasz

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- reggeli,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak