Kréta, Agia Pelagia: Sea Side Resort & Spa 4*+, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 198724
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Agia Pelagia

Szállás / program részletes leírása



Általános információk
A szálloda kb. 22 km-re található Heraklion repülőterétől, Agia Pelagia városához közel esik, mely kb. 60 m-re helyezkedik el a tengerparttól. A szállodában központi étterem, a`la carte éttermek (krétai, ázsiai, gourmet - előzetes foglalás szükséges) és bárok (központi bár, medence-snack bár, medence bár) várják a vendégeket. A kertben szabadtéri medence, gyermekmedence és kültéri zuhanyzó található. A medencénél a napernyők és a napágyak térítésmentesen vehetők igénybe, míg a tengerparton térítés ellenében állnak rendelkezésre. Strandtörölközőket a szálloda letét ellenében biztosít. A szórakozásról animációs és sport programok, esti show műsorok gondoskodnak. A lobbyban wireless internetezési lehetőség térítésmentesen vehető igénybe. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások: mosodai szolgáltatások, pénzváltási lehetőség, orvosi ellátás, konferenciaterem használat, autóbérlési lehetőség.A szállodát elsősorban pihenni vágyó utasainknak ajánljuk.
Fontos információ!
A COVID-19-hez kapcsolódó biztonsági és higiéniai intézkedések betartásának szükségessége miatt a szolgáltatások eltérhetnek a fenti leírástól.


Ellátás
All Inclusive ellátás, mely 07:30-24:00 óra között vehető igénybe és az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, korai reggeli (előzetesen jelezni kell az igényt), napközben snackek. A bárokban és a főétkezéseknél helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók. Az a`la carte étteremben való fogyasztás tartózkodásonként egy alkalommal térítésmentesen vehető igénybe, azonban előzetes foglalás szükséges. (Felhívjuk a figyelmet, hogy a legutolsó étkezés 21:30 óráig vehető igénybe.)

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szállodák ellátottságától függően akár a nyári szezon megkezdését követően is változhat az egyes ellátástípusok tartalma, a feltüntetett leírások tájékoztató jellegűek. A bárok és éttermek nyitvatartását a hotel határozza meg, irodánk erre nincs befolyással. Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a szálloda üzlet politikája alapján a vacsorához hosszú nadrág viselete kötelező.



Térítés mentes szolgáltatások
BÁR, CSOMAGMEGŐRZŐ, MEDENCE BÁR, KÖZPONTI ÉTTEREM, SNACK BÁR, NAPERNYŐ ( MEDENCÉNÉL ), NAPOZÓTERASZ, NAPÁGY ( MEDENCÉNÉL ), TV SAROK, WIRELESS INTERNET ( LOBBYBAN ),


Térités ellenében igénybevehető szolgáltatások
STRANDTÖRÖLKÖZÖ, ORVOSI ÜGYELET, PÉNZVÁLTÓ, INTERNET KÁVÉZÓ, AUTÓBÉRLÉS, ÜZLETEK, NAPERNYŐ ( TENGERPARTON ), NAPÁGY ( TENGERPARTON ),


Szórakozás
BILIÁRD, ESTI SHOWMŰSOROK, SOFT ANIMÁCIÓ, ASZTALITENISZ, TENISZPÁLYA, VÍZI SPORTOK A TENGERPARTON,


Wellness
SPA KÖZPONT,


Gyermekeknek
RÁCSOS KISÁGY, ETETŐSZÉK, GYERMEKMEDENCE,


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- All inclusive,
- magyar idegenvezetés,
- 1.3% útlemondási biztosítás.

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak