Kréta, Stalida: Iraklis Apartments, 2 fős stúdió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 200705
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apartman
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Stalida

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

A családi vállalkozásban üzemeltetett szálloda csendes környezetben található a heraklioni repülőtértől 30 km-re, a stalisi aranyhomokos strandtól kb. 500 méterre. A hegyoldalba épült hotelből csodás kilátás nyílik a tengerre.

ELHELYEZÉS 38 stúdió- és apartman szobával rendelkezik, melyek mindegyike felszerelt konyhasarokkal, étkezőasztallal, hűtővel, főzőlappal, vízforralóval, edényekkel, evőeszközökkel, fürdőszoba/WC-vel, erkéllyel vagy terasszal felszerelt. Az egyénileg szabályozható légkondicionáló, valamint a széf felár ellenében áll rendelkezésre (a helyszínen fizetendő). Az apartmanok két légterűek, egy hálószobából, és egy nappaliból állnak, mely utóbbiban kihúzható pótágy található. Babaágy ingyenesen kérhető.

ÉTEL ÉS ITAL

Önellátás vagy reggelis ellátás. A medence melletti snack bárban térítés ellenében fogyaszthatnak a vendégek salátákat, snack ételeket, de rendelhető reggeli, ebéd és vacsora is. Bárjában üdítőitalok, gyümölcslevek, kávé, tea vásárolhatóak. A közelben számos étterem, bár, taverna, és kávézó található.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

Két kültéri medence, valamint biliárdasztal bővítik a szolgáltatások körét. A közelben golfpálya (kb. 10 km-re), vízi park (kb. 3 km-re), és akvárium (kb. 10 km-re) kínál szórakoztató programot.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

Tv szoba, WIFI elérhető a közös területeken. A napernyők és napágyak ingyenesek a medence mellett, míg a tengerparton térítés ellenében használhatóak.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 486 utazás 337 417 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak