Korfu, Messonghi: Cnic Gemini Hotel 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 204245
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Messonghi

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Korfu
Elutazás Korfura charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


2-7. nap: Korfu
Reggeli után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.


8. nap: Korfu-Budapest
Reggeli transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Korfu és Korfu -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, irodánk által bérelt helyeken. Az alapárak az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazzák. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).

A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.


Csomagszállítás: a részvételi díj a Travel Service charter járatain fejenként 1 db maximum 15 kg-os csomag térítésmentes szállítását tartalmazza, továbbá utasonként egy darab kézipoggyász (5 kg) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Helyszínen  kötelezően fizetendő: üdülőhelyi illeték kb. 0,5 euró/fő/éj.

Tervezett menetrend:

Budapest - Korfu 12:40 - 15:20

Korfu - Budapest 16:10 - 16:55

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!



Fekvése:

Fekvése: Messonghi a sziget fővárosától 27 km-re, délre fekvő, Moraitikával szinte összenőtt, hangulatos üdülőhely. Homokos, apró kavicsos tengerpartja egy védett, gyönyörű öbölben húzódik meg. Több üzlet, szupermarket, taverna, bár található, azonban mozgalmasabb éjszakai életet inkább Moraitikán találhatunk, ahová egy kellemes esti séta során percek alatt eljuthatunk (kb. 1 km). Messonghi központjában, kellemes üdülőhelyi környezetben található a két épületből álló, családias hangulatú, százhuszonöt szobás szálloda, a homokos, helyenként apró kavicsos strandtól mindössze 70 méterre fekszik. A szálloda környékén több üzlet, szupermarket, taverna, bár található, azonban mozgalmasabb éjszakai életet inkább Moraitikán találhatunk, ahová egy kellemes esti séta során percek alatt eljuthatunk (kb. 1 km). A menetrend szerint közlekedő buszjárat megállója a szálloda mellett található.

Szobák: minden szoba görög stílusú, egyszerű berendezéssel, fürdőszobás vagy zuhanyzós, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. Légkondicionálás, hűtő és szobaszéf térítés ellenében bérelhető. A szobákhoz erkély tartozik kertre, medencére vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, étterem, lift, bár, medencebár, taverna, internetezési lehetőség (térítés ellenében), parkoló.

Sport és szórakozás: szépen gondozott kert, úszómedence és gyermekmedence, napozóterasz, biliárd, asztalitenisz, játszótér. Nyugágyak és napernyők a szálloda medencéjénél ingyenesen, a tengerparton térítés ellenében vehetők igénybe. Főszezonban esti zenés programok hetente több alkalommal. A közeli strand, vízisport-lehetőségek széles választéka.

Étkezés: büfé jellegű bővített kontinentális reggelivel. Felár ellenében félpanzió (büfé jellegű reggelivel és vacsorával) vagy all inclusive ellátás igényelhető. Az all inclusive ellátás tartalmazza: büfé reggeli, ebéd és vacsora, napközben szendvicsek a medence bárnál, korlátlan és térítésmentes italfogyasztás az étkezések alatt és a szálloda bárjában (10:00-23:00), az italválaszték a szálloda által meghatározott, import italokra és palackozott italokra nem vonatkozik.

(20170210)



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,recepció,medencebár,parkoló,bár,lift,internetezési lehetőség

Sport és szórakozás: napozóterasz,asztalitenisz,nyugágyak és napernyők,medence,zenés műsorok,gyermekmedence,biliárd

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak