Kréta, Analipsi: Kasapaki Hotel és Apartman 3*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 212373
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Analipsi

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Heraklion és Heraklion -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az Irodánk által bérelt helyeken. Az alap részvételi díj az oda-vissza repülőjegyet, a szállásköltséget és a megjelölt ellátást már tartalmazza. A repülőút alatt fedélzeti ellátás van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk (telefonügyelet, információs találkozó a szállodákban, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre).
A repülőtéri illeték összege és az üzemanyag pótdíj mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (Airport Hotel, VIP Parkoló, Vecsés: ingyenes transzferrel az A-B terminálokhoz) 1 000 Ft/nap.


Csomagszállítás: a részvételi díj a Travel Service járaton fejenként 1 db maximum 15 kg-os térítésmentes csomagfeladást tartalmaz, továbbá utasonként 1 db kézipoggyász (5 kg) vihető a fedélzetre. Extra csomag (túlméretezett csomag vagy csomag túlsúly) csak külön térítés ellenében szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.


Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő:

1*-os, 2*-os hotelek, illetve apartmanok esetében: 0,5 EUR/szoba/éj

3*-os hotelek esetében: 1,5 EUR/szoba/éj

4*-os hotelek esetében: 3 EUR/szoba/éj

5*-os hotelek esetében: 4 EUR/szoba/éj

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Analipsi, Herakliontól 20 km-re, keletre található nyugodt környezetet biztosító, hangulatos üdülőfalu. Hosszú, homokos, helyenként aprókavicsos tengerpartja tiszta, gondozott és lassan mélyülő. Az üdülőhely centrumában hangulatos tavernák, kávézók, üzletek, autó és motorkölcsönzők találhatók. A kiváló elhelyezkedésű, központi épületből (recepció, étterem) és több kétszintes lakóblokkból álló, legutóbb 2010-ben felújított, 164 szobás Kasapakis Hotel, közvetlenül a tengerparti sétány mentén, a kiépített homokos strandtól mindösszesen 50 méternyire. Közelben menetrend szerint közlekedő buszjárat megállója található, Analipsi főtere kb. 700 m. Az esti szórakozás céljából érdemes Hersonissos-ra átmenni (kb. 4 km), mely Kréta egyik legnagyobb üdülővárosa.

Szobák: minden stúdió (2-3 fős) egyszerűen berendezett, a szobákban fürdőszoba (zuhanyzó és wc), hajszárító, konyhasarok (evőeszközök, edények és tányérok, főzési lehetőség, hűtő, vízforraló), és tv található. A stúdiókban a konyhasarok és az étkező a hálószobában vannak kialakítva. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi vagy medencére néző kilátással. Felár ellenében légkondicionálás (kb.7 euró/nap) igényelhető, széf (kb.14 euró/hét) és hajszárító bérelhető. Minden apartman (4 fős) hasonló felszereltségű, azonban tágasabbak, egy hálószobával és nappalival (konyhasarokkal) rendelkeznek.

Szolgáltatások: recepció, étterem, bár, medencebár, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), takarítás (hetente többször), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz szolgáltatás (napkollektorból), gyermekjátszótér, Wi-Fi a lobbyban és a medence körül ingyenes, parkolási lehetőség az utcán.

Sport és szórakozás: hangulatos pálmafás kert, nagyméretű medence, gyermekmedence, a medencék körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmenetes használhatók, biliárd. A közeli homokos strandon, zuhany, nyugágy és napernyő-bérlési lehetőség. A legközelebbi csúszdapark, a Star Beach kb. 8 km-re, a tengeri élővilágot bemutató Akvárium pedig 5 km távolságnyira található.

Étkezés: Önellátás, főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban. Közelben szupermarket. Felár ellenében bővített kontinentális reggeli (12 000 Ft/fő/hét) vagy félpanzió (reggeli és menüvacsora: 33 000 Ft/fő/hét) foglalható.

Idegenforgalmi adó: a helyszínen fizetendő 0,5 euró/szoba/éj



Szobák:

Szolgáltatások: étterem,játszótér,medencebár,recepció,bár

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,gyermekmedence,medence

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 335 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak