KIEMELT AJÁNLAT! Zakynthos, Laganas: Denise Beach 3*, félpanzió

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 216781
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Laganas

Szállás / program részletes leírása



Fekvés: A laganasi öbölben, a sziget leghosszabb, egybefüggő, széles, homokos tengerpartján fekszik. A háromszintes főépületből és kerti/partmenti blokkból álló barátságos, tengerpartiszálloda az üdülőváros csendesebb részén fekszik. Laganas főutcája egy rövid sétával elérhető. A hoteltől 40 méterre bolt található. A repülőtér 7 km-re fekszik.

Strand: A hotel mellett keskeny homoksáv húzodik, Laganas központi strandja 80 méterre kezdődik. A parton napágyak és napernyők bérelhetők.

Elhelyezés: Kétágyas szobák belső/utcai vagy tengeri kilátással rendelkeznek, nem pótágyazhatóak. Minden szobatípus a recepció feletti főépületben helyezkedik el. Valamennyi szoba erkélyes, légkondicionáló, hűtőszekrény (esetenként kis konyhasarok), televízió, széf tartozik a szobához.A fürdőszoba zuhanyzós, törölközővel és hajszárítóval van felszerelve. A szobák 2018-ban lettek felújítva.

Ellátás: Félpanzió, reggeli és vacsora büférendszerben a teraszos étteremben, amely a főépületben található a medence mellett. A hotel tengerparti éttermében a --´la carte ebédet lehet fogyasztani.

Egyéb: Tengeri panorámás úszómedence a tenger felőli épületben, egy kissebb medence a főépületben. A medence melletti napágyak ingyenesen használhatóak, az elkülönített tengerre néző teraszon felár ellenében bérelhetők. A medencék lassan mélyülnek, így kíváló kisgyermekek számára is. A parti épületben tengerre néző bár és étterem található. A WIFI a hotel teljes területén ingyenes. Buszmegálló kb. 500 méterre található.

Tipp: Romantikus kikapcsolódás egy igényesen hangulatos hotelben.



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak