Rodosz, Kalithea: Rodos Palladium Hotel 5*

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 223214
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Kalithea

Szállás / program részletes leírása



FEKVÉS

Az ötcsillagos luxus szálloda 30.000 m2-en, közvetlenül a Kék Zászló díjjal kitüntetett homokos-kavicsos tengerparton fekszik. A repülőtértől 15 km-re, Rodosz történelmi belvárosától 8 km-re helyezkedik el. Afandou üdülőben, kb. 8 km-re egy 18 lyukú golfpálya is található.

ELHELYEZÉS

A szálloda 377 szobájának mindegyike elegáns berendezéssel, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, telefonnal, ingyenes WIFI elérhetőséggel, íróasztallal, széffel, szatellit LCD Tv-vel, hűtőszekrénnyel, vízforralóval, fürdőszoba/WC-vel, kozmetikai tükörrel, hajszárítóval, papuccsal felszereltek és erkéllyel vagy terasszal rendelkeznek. Standard szobája 27 m2, superior deluxe szobája 27-30m2, családi szobája 35 m2, medencekapcsolatos szobája 40 m2.

ÉTEL ÉS ITAL

Félpanziós és teljes panziós ellátással foglalható a hotel. Az étkezések büfé rendszerben történnek, és italok nélkül értendőek. Az étkezések alkalmával különleges kulináris élményt nyújtanak a görög specialitások és mediterrán fogások kavalkádja. A szálloda fő éttermén kívül egy a` la carte étterem, két belső bár és egy tengerparti bár szolgálja a vendégek kényelmét. A szálloda bizonyos bárjaiban az italokat, elővigyázatossági szempontbólműanyagpohárban szolgálják fel.

SPORT ÉS SZABADIDŐ

A szálloda egy belső és két külső medencével rendelkezik, melyek közül az egyik gyermekek részére elkülönített. A szálloda wellness részlegében, térítés ellenében számos masszázs, kozmetikai és testkezelés vehető igénybe. Ezen kívül szauna, jakuzzi, gőzfürdő, és egy teljesen felszerelt fitneszterem nyújt felfrissülést. A szálloda teniszpályával is rendelkezik. Mini klub szórakoztatja a kisgyermekeket, még a felnőttek kipróbálhatják az aerobikot, vízi tornát, röplabdát, kosárlabdát, bocciát, asztaliteniszt vagy éppen a mini golfot. Esténként animációs programokkal, autentikus élőzenés előadásokkal, témaestekkel és különféle szórakoztató műsorokkal kedveskednek kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A tengerparton vízi sportolási lehetőségek is adottak, melyek térítés ellenében vehetők igénybe.

EGYÉB INFORMÁCIÓ

24 órás recepció, szobaszervíz, ingyenes WIFI elérhetőség a szálloda területén, teljesen felszerelt 750 fős konferenciaterem, valutaváltás, ajándék és ékszerbolt,mini market, mosoda, fodrászat, orvosi ügyelet is rendelkezésre áll.A medencék mellett és a tengerparton is a strandtörölközők, a napágyak, napernyők és a matracok ingyenesen állnak a vendégek rendelkezésére.

A hotel honlapja: https://www.rodospalladium.gr/en/



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- teljes ellátás,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 856 utazás 340 455 indulási időpontja között.
Utazási magazin


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak