Kréta, Anissaras: Portokali Aparthotel, 3 fős apartman

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 224763
Lejárt ajánlat
Ellátás: önellátás
Szálláshely:apart hotel
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Anissaras

Szállás / program részletes leírása



Program:

1. nap: Budapest-Kréta
Elutazás Krétára charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


2-7. nap: Kréta
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza) után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (ha a részvételi díj tartalmazza) és szállás Krétán.


8. nap: Kréta-Budapest
Reggeli (ha a részvételi díj tartalmazza), transzfer a repülőtérre, hazautazás.


Általános információk: utazás Budapest–Heraklion és Heraklion -Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, a Budavár Tours által bérelt helyeken. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő).Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.


A részvételi díjon felül fizetendő: repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag „YQ”, légszennyezési „ETS” és utasbiztonsági „ATSC”), transzfer (különböző díjszabás), sztornóbiztosítás és a foglalási díj 500 Ft/fő. Az aktuális díjak felől érdeklődjön irodánkban. A sztornóbiztosítás a teljes részvételi díjra számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat. Helyszínen idegenforgalmi adó fizetendő.


Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).


Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.



Gyermekkedvezmények: 0–2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.


Minimális utaslétszám: 126 fő.

Abban az esetben, ha a repülők menetrendje miatt nem érik el a szálloda által kínált időpontban az étkezést, úgy a befizetett étkezés elmaradhat, melyet ún. lunch box-szal (étkezési csomaggal) vagy helyettesítő étkezéssel (a kinttartózkodás ideje alatti egyszer ebéd) pótolhatnak. Az utazás miatt elmaradt ellátás költségét utólagosan visszatéríteni nem tudjuk.

Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Tervezett menetrend:

Budapest - Heraklion 05:05 - 08:20

Heraklion - Budapest 09:10 - 10:35

Az időpontok helyi időkben értendők! A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Anissaras, a sziget fővárosától Herakliontól kb. 25 km-re, keletre található, lankás domboldalon fekvő, a Krétára utazók egyik kedvence üdülőhelye. A környék legmozgalmasabb városának, Hersonissos közelében, annak mozgalmas városközpontjától kb. 4 km-re fekszik. Nyugodt, homokos partszakasszal rendelkező üdülőhelyen mélykék tenger valamint számos vízi sportolási lehetőség fogadja az ideérkezőket. Kategóriájában kiemelkedő színvonalú, 33 szobás, legutóbb 2014-ben felújított aparthotel, csendes környezetben, az üdülőhely legnagyobb és talán a legszebb, 2 km hosszú homokos tengerpartjától pár perc sétányira (kb. 500 méterre) épült. A szálláshely csak 12 év feletti vendégeket fogad.

Szobák: minden apartman kényelmes és tágas elhelyezést (kb.45m2) biztosít, egy hálószobával (két ággyal) és nappalival (konyhasarok, étkező és ágy) rendelkezik, praktikusan berendezett, légkondicionált, az apartmanokban fürdőszoba (zuhanyzó és wc), konyhasarok (evőeszközök, edények és tányérok, főzési lehetőség, hűtő, vízforraló), hajszárító és telefon található. A szobákhoz erkély tartozik szárazföldi vagy tengerre néző kilátással.

Szolgáltatások: recepció, medence és snackbár, csomagszoba, ágynemű- és törülközőcsere (heti két alkalommal), takarítás (hetente többször), térítésmenetes áram-, valamint hideg- és melegvíz-szolgáltatás (napkollektorból), Wi-Fi a szálláshely egész területén ingyenesen biztosított (változó jelerősséggel), parkolási lehetőség az utcán.

Sport és szórakozás: szépen gondozott és dúsnövényzetű kert, nagyméretű medence, a medence körüli napozóteraszon a nyugágyak és napernyők térítésmenetes használhatók. A közeli homokos strandon, zuhany, nyugágy és napernyő-bérlési lehetőség és vízi sportok széles választéka.

Étkezés: Önellátás, főzési lehetőség a konyhával felszerelt szobákban (evőeszközök, edények). Közelben szupermarket. Felár ellenében bővített kontinentális reggeli (sajt, felvágott, péksütemény, vaj, lekvár, reggeli italok) a helyszínen foglalható, ára kb.7 euró/fő/nap.

Gyermekkedvezmény: egy felnőtt és egy vagy két 12-16 év közötti gyermek egy apartmanban történő elhelyezése esetén.

(181214)



Szobák:

Szolgáltatások: wifi,ágynemű- és törülközőcsere,medencebár,recepció,csomagszoba,takarítás

Sport és szórakozás: nyugágyak és napernyők,medence,napozóterasz

Ellátás:


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- ,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak