Kréta, Rethimno: Hotel Rethymno Residence 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 226532
Indulás dátuma:2024.06.02. (V)
Időtartam:8 nap/7 éj
Ár:  279 900 Ft / fő (akciós alapár)
Teljes ár:  279 900 Ft / fő
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Rethimno

Szállás / program részletes leírása



Fekvése
A hotel Adelianos Kambos forgalmas részén helyezkedik el, a kavicsos tengerparttól kb. 150 méterre, megközelítéséhez egy autóúton is át kell kelni. Rethymno történelmi városa kb. 5 km-re található.

Szolgáltatások
Gondozott kertjében több csúszda és medence (köztük gyerek és csak felnőtt is) helyet kapott. Kültéri fitneszelemek. Napközben animációs programok, hetente több alkalommal esti zenés estek és műsorok. 4-12 év közötti gyerekeket a kölyök klub szórakoztatja 10:00-13:00 között. Főétterme krétai, mediterrán és nemzetközi fogásokkal és látványfőzéssel csalogatja az éhes vendégeket. Hetente több alkalommal témaesték keretében lehet megkóstolni a görög, krétai, mexikói, olasz ízeket. Az italokról 3 bár, ezek közül 1 csak felnőtt bár gondoskodik. Ingyenes WIFI a hotel közösségi területein. Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások közé tartozik: SPA központ, bébiszitter.

Elhelyezés
2 ágyas standard szobában, melyekben sat-tévé zenecsatornákkal, telefon, egyénileg szabályozható légkondicionáló, hűtő, ingyenes WIFI, hajszárító, széf (térítés ellenében), balkon vagy terasz található. 1 illetve 2 hálószobás családi szobák is foglalhatóak, melyekben minibár külön kérésre térítés ellenében vehető igénybe. A 2 hálószobás szobákban konyhasarok is található. A hotelben lehetőség van mozgáskorlátozott számára speciális szoba foglalására, előzetes visszaigazolás alapján.

Ellátás
All inclusive. (Reggeli, ebéd és vacsora büfé rendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes, hideg és meleg italok fogyasztása 10:00-22:45 között. 15:00-17:30 között sütemények, snackek és apróbb harapnivalók a főétteremben.)



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- repülőtéri illeték,
- transzfer,
- szállás,
- all inclusive,

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak