Korfu, Moraitika: Sea Bird Hotel 3*, félpanzió, repülővel

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 41534
Lejárt ajánlat
Ellátás: félpanzió
Szálláshely:3*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Görögország
Város: Moraitika

Szállás / program részletes leírása



1. nap: Budapest-Korfu
Elutazás Korfura charterjárattal. Érkezés után transzfer a szállodába. Szabadprogram. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.

2-7. nap: Korfu
Reggeli után szabadprogram. Szabadidő, fakultatív programlehetőségek. Vacsora (amennyiben a program tartalmazza) és szállás Korfun.

8. nap: Korfu-Budapest
Reggeli transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Általános információk: utazás Budapest-Korfu és Korfu-Budapest útvonalon közlekedő charter repülőjáratokon, az utazásszervező által bérelt helyeken. A repülőút alatt fedélzeti ellátás (szendvics, üdítőital) térítés ellenében van. A helyszínen magyar nyelvű asszisztenciát biztosítunk: telefonügyelet, információs találkozó a szállásokon, lehetőség fakultatív programokon történő részvételre (létszámfüggő). Szálláshelyeink mozgáskorlátozott utazók számára korlátozottan foglalhatók. Akadálymentesített szobafoglalási lehetőségekről érdeklődjön irodánkban.

A feltüntetett teljes ár tartalmazza: részvételi díj, repülőtéri illeték, légiközlekedési pótdíjak (üzemanyag "YQ", légszennyezési "ETS" és utasbiztonsági "ATSC"), transzfer (különböző díjszabás), 1% sztornóbiztosítás és a foglalási díjat, amelyeket a weboldalunkon a kalkulációban részletezünk. A sztornóbiztosítás a részvételi díjra, a repülőtéri illetékre, a légiközlekedési pótdíjakra, a transzferre számítandó. A repülőtéri illeték összege és a pótdíjak mértéke a deviza forintárfolyamának és az olaj világpiaci árának időközi módosulása miatt változhat.

2018. január 1-től a görög kormány idegenforgalmi adót vezetett be az üdülőhelyeken az alábbiak szerint (helyszínen fizetendő). Stúdiók, apartmanok kategória besorolásától függően: 0,25 EUR - 1,00 EUR / szoba / nap.
Idegenforgalmi adó a helyszínen fizetendő!

Igény szerint foglalható: betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás (különböző választható díjszabásban. Budapesti repülőtéri parkolás (különböző díjszabásban).

Csomagszállítás: légitársaságonként eltérő. Az aktuális (konkrét időponthoz, programtípushoz vagy szálláshoz tartozó) csomagszállítási szabályról és feltételről érdeklődjön irodánknál. A kétéves kor alatti gyermekek részére a babakocsi ingyenesen szállítható. Nem jár az ingyenes poggyászfeladás kétéves kor alatti gyermekek után, azonban részükre a babakocsi, gyermekülés ingyenesen szállítható.

Gyermekkedvezmények: 0-2 éves korig a gyermek részvételi díja 20 000 Ft/fő (illeték, transzfer díjmentesen, repülőn külön ülőhely nélkül, bébiágy lekéréssel). Két felnőttel egy szobában elhelyezett első és második gyermek részvételi díját az adott szálloda árlistája tartalmazza.

Az időpontok helyi időkben értendők!

A légitársaság a menetrend változás jogát fenntartja!

Ez az ajánlat utazási csomagként értékesíthető.



Fekvése:

Fekvése: Moraitika, a sziget fővárosától 24 km-re, délre fekvő, nyüzsgő, igen népszerű üdülőhely, számtalan tavernával, pizzériával, üzlettel, bárral és szórakozóhellyel. Hosszú homokos, apró kavicsos tengerpartja miatt évek óta a turisták kedvelt üdülőhelye. Az üdülőváros központjának a közelében épült, rendkívül népszerű, kétemeletes, hetvenegy szobás, a közelmúltban felújított, családias szálloda, a homokos, apró kavicsos strandtól mindössze százötven méterre található. A szálloda környékén több üzlet, szupermarket, taverna, bár található. Az üdülőhely központja háromszáz méter.

Szobák: minden szoba egyszerűen berendezett, fürdőszobás vagy zuhanyzós, hajszárítóval, tv-vel és telefonnal felszerelt. A szobákhoz erkély tartozik utcai vagy hegyre néző kilátással. Térítés ellenében széf bérelhető (~15 euró/hét). Felár ellenében légkondicionálás a helyszínen igényelhető (~6 euró/nap).

Szolgáltatások: recepció, hangulatos görög taverna, koktélbár, ingyenes Wi-Fi internetezési lehetőség, parkoló.

Sport és szórakozás: úszómedence és gyermekmedence, napozóterasz, nyugágyak és napernyők, melyek a medencénél ingyenesen, a strandon térítés ellenében vehetők igénybe, gyerekjátszótér, asztalitenisz, biliárd. Moraitika központjában szórakozóhelyek sokasága található.

Étkezés: Félpanzió, bővített kontinentális reggelivel és büfé vacsorával.

(20170210)



Szolgáltatások: wifi,recepció,parkoló,bár,légkondicionáló,műholdas tv,széf,hajszárító,fürdőszoba,erkély vagy terasz,telefon

Sport és szórakozás: asztalitenisz,nyugágyak és napernyők,medence,gyermekmedence,biliárd,napozóterasz


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer,
- szállás,
- félpanzió,
- magyar idegenvezetés.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- útlemondási biztosítás,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- árfolyam pótdíj
 
Töltődik a foglalási lap






© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak